hej hej hallå =)

Ænnu en vacka har strax paserat mig, i full fart!!!
Mycke jobb o lite fritid men imorgon e jag helt fri, o det ska bli så skønt ni anar inte. Hade det vældigt bra på showen førra helgen, jag som skrøt så att nu kan jag minsann norska, oja den fick sættas på prov kan jag lova....haha, fatta 70 % resten gick bara in och studsade direkt ut igen. Men men jag improviserade, skratta bara hela tiden som alla andra!!!!

Till lørdag ska jag med tjejerna på Cubus, vi ska ha jul fest, det ska bli vældigt kul, men det har varit mycket nu så jag e lite sliten och næsta helg ska jag ju till sverige. Jag får vila nær jag e død.

OOOoooo jag saknar våran data hemma, tror dom har snott den på reperationen.....får aldrig se den igen =(

Hemma i vardagsrummet  (naglarna klara før helgen)
307948-65

-Ina

Hær va JAG!!!

Oj då lixom, bara gluttar på alla andras bloggar och tjatar på uppdatering och så har jag bara HELT glømt bort min egen=)

Dagarna rullar, o fort går det  nær man har rolig hela jævla tiden ;) nej då men det knallar på!
Idag e jag hem bjuden till Mia på middag och film mys, Yes jag slippar laga mat!!! Hon har flyttat så det e dax att kolla nya palatset. I helgen ska jag på Raske menn, och det sæger er dær hemma x-akt noll ung. tror jag. Det e Tre grabbar som har bla tv program osv hær i Norge ( komiker ) och nu nær jag faktiskt førstår norska så kommer det nog bli vældigt kul, innan va jag kan jag væl milt sæga en ANING skeptisk.haha. Det e vi från Bianco och resten av butiks personalen på centret som e inbjudna på det. Sen blir det by tur med Mia och flera. Uppdaterar snarast!!!

Kommer bilder från Sverige helgen snart, kommer iof en ny Sverige helg snart =)

-Ina

måste bara visa BOSSE!!!

307948-96

Så söt, så man döööör =)

-Ina

nu äntligen

Har jag hittat bilder jag trodde va borta=) bilder från bröllop och Norges 17 maj. Ganska komiskt att jag var där o firade i kapp men norrmännen, att de tog tillbaka sin frihet från svenskarna, ironiskt!


Jag e bakfull som få, eller som resten av NORRK. invånarna som va ute och rocka rumpa igår=)

Imorgon e det dax att vända hemlandet ryggen och åter bege mig åt väster. O hem till sambon och Arendal!!!
307948-87

-Ina

Hemma över helgen...

Saknar...
307948-95


Bästa cicci gav mig mat inatt, hus rum för helgen och jäkligt trevligt sällskap. Ska snart o hämta upp henne och sen ska vi stressa i väg ;) haha, hon kommer vara död när jag lämnar stan. 
Vi ses efter helgen.

-Ina

Totalt galna dagar!!

Helt hysteriskt har det varit både tors. och fred. førvæntas æven en hektisk lørdag=) men det e kul, massa folk strømmar in och ut från butiken med påsar fulla av fynd från centrets alla ny øppnade butiker. Bara att hoppas att det kommer fungera lika bra nær vardagen smyger sig på!!!
 
I kvæll blir det nått, vet inte riktigt vad, men nått blir det  ; ) Får se vad humøret och mina stackars føtter sæger efter kl 16:00, då slutar jag idag, hihihi kort dag i dag. Igentligen skulle jag bara behøva ta det hur lugnt som hels, sova ikapp och slappa av, kommer en lång 3 dagars arbets vecka med två dubbel pass efter helgen =( men sen har jag ju lång ledigt nær jag åter kommer till mitt hemland och NORRK.

Vi ses!

-Ina