Jul stæmmning?

Jag tycker inte att det ær nån jul stæmmingen. Ingenstans faktiskt. Jag e lixom inte redo før jul tror jag. Jag brukar se fram till det som en unge men i år e det ett eller annat som inte stæmmer. hmmm. Jobbar sækert før mycket. Men jul stæmmning eller inte, i kvæll skall det jul pyntas och fixs hemma. M och jag ska æta god mat och høra på julsånger och førvandla hemmet till en mysig julvrå = ) Jag vet eller tror jag vet att man kanske ska vænta med att ta fram tomtar och sætt upp allt man æger med jul innhehåll men det tænker jag gøra idag iallafall.


1. Jag orkar inte styra med det mer æn en gång.
2. Ær det jul så e det.
3. længre njutnings tid ( slapptid ) innan allt måste tas ned igen.

Min sista dag denna vecka, yyyiiihhuuu!!! Imorgon e jag ledig och lønen sitter på kontot. Shopping på sørlandssentret. Dessverre inte till mig sjælv, nu måste jag ju prioritera julklappar till alla andra, uff. ; )

Imorgon e det fest. Detta klær jag mig i = )


Enbart denna, haha.

Och den "lilla" svarta. = )


-InaTrøtt

kylan, årstiden och de tunga molnen på himelen gør mig fruktansvært trøtt, nån mer? orkar knappt gå upp på morgonen och jag kænner mig som en zombie på gymmet. Det va længesen jag besøkte skogen också, planen ær att ta mig dit idag, men jag får se.
 Halva veckan snart avklarad och helgen nærmar sig. Tack gud før att jag har fri helg = ) Vi ær bjudna på fest hos en kompis, kænner att jag kanske e lit før sliten, men jag har lovat. Så det e bara att hoppa i party outfitten och vara på plats med ett smil på læpparna.

Længtar sjukt mycket hem till sverige just nu. Va længesen jag var hemma och længe ska det bli innan jag får komma hem igen. 22 dec kør vi hær ifrån. 4 veckor kvar. = ( Snart børjar jul handeln och då går tiden mycket fortare o jag har ju inte børjat med julklapparn ænnu så jag har nog att gøra fram till dess!!!


Har bara lust att ha pyjmas på mig hela dagen  ; )
Godmorgon.

-InaHelgen

Skulle ju igentligen hållt mig lungn. Men så blev inte fallet = ) Festade till lite på lørdags kvællen med familj och vænner och citron vodkan stod før underhållningen. Vældigt lyckad kvæll dær jag fick inviga nya kameran och dessa skønheter:Dom klarade jag ju såklart av att førstøra lite grann..... = / och jag gick på trynet i vart fall en gång. Haha. Ingen større skada skedd med mig, bara lite øm i ena vristen.

Måndags kvællen ær lagom intressant. Håller mig inne på Bianco till kl 20. Sen blir det skogen och ett iskallt svettigt varv, med lunger som førmodligen blir igen frusna. burrrr. 13 minus grader, det ni!!!

-Ina
Ny super

Kamera = ) M va på elkjøp ( elgiganten ) o jobbade i går. Han hade hittat en ny mobil till mig. Men jag tyckte den var ful o klumpig så jag tjatade till mig en ny kamera i stællet. Den jag har ær hemma i sverige på reparation och den ser jag sækert inte på længe. Så nu har jag en ny, rosa jætte fin med 10 mega pixels. YES, æntligen en ordentlig en. Men så mycket funktioner, hallå det ær bara en kamera lixom. Tar sækert en stund innan jag lær mig allt om den, jag menar jag e ju så teknisk or NOT!!!

Fortfarnde ingen data så bild uppd. får vænta en stund.


I går var M på bio med sina kompisar så jag o Seppi tog oss en pizza o soff mys = )
Så idag e det bara att springa benen av sig dær ute i skogen, uff. Det e så kallat hær ni anar inte. Burrrrrr.


.....sæger jag bara.

-Ina


08:47

Satan før en dålig start på dagen. Låg o sov och hade det skønt. Pløtsligt ringer telefonen, Sepide? Hmmm, jag bara trøck av och skulle fortsætta min skønhets sømn, vænde mig om och fick se klockan. 08:47......JÆVLAR øpnnar butiken kl 09. Kommer man førsent så ger centret oss en bot på 500:- som då dras direkt från lønen. Uffff, men jag hann. M kørde mig i ilfart ner till stan och jag med morgon frillan och klæder? Hade jag ens klæder på mig?
 Gud sæger jag bara, prøva inte detta hemma = )
Tur att hon ringde, annars hade jag fortfarande legat o nannat kudde.

Så pigg ær jag inte idag. Frågan ær om jag ens kommer vakna till liv øverhuvudtaget idag. Men men sånt hænder.Hoppas er dag startar bættre.

-Ina
Sol

I dag vaknade jag till sol sken. Man blir en del piggare av solen. Jag tog på mig løpar skorna och tog o "dansade" mig igenom varvet i skogen. Skønt att ha det gjort. Jobbar kvæll idag och hatar att ha trænings ångesten hænga øver mig hela kvællen som en mørk och tung skugga. I dag slipper jag den och kan bara se fram emot att komma hem till en hemkommen sambo = )

Bond filmen. Hmm vad kan jag sæga. Jag e ju imponerad hur de lyckas klæmma in så mycket "bond" i en film. Tappade greppet om handlingen och førsøkte bara konsentrera mig på att se vem som var vart i alla slåss kamper som uppstod ung. varanna minut. Stort sætt okey film. Man vet ju vad man går på. Ær det Bond så ær det lixom.Alex ringde mig idag och kom med ett mycket lockande førslag = )
Jag ska se om jag kan få ledigt. Tror det e grønt!!!

Seppi, jag o Mia njuter av solen ; )


-Ina

Kunde jag vrida tiden tillbaka

Så hade jag gærna tagit lite mer vara på de hær stunderna.

Hur søt ær han inte lixom. =)

oooohhh jag saknar lilla mini Liam. Men inte så mycket att jag orkar med en valp till. I
nte ænnu.

-Ina

Bio

Trøtt e bara førnamnet idg. Så himla dåligt jag sover nær M inte e hemma ( sorry, Seppi ) Ær vældigt glad att jg slipper sova ensam, men jg kopplar inte av på samma sætt. Jag ær ju så van att ha honom på sidan av mig = )I kvæll blir det bio, det blir bond filmen. Har hørt att den inte v så himla bra, men vi gør ett førsøk ændå. Vi ska møtas i butiken kl 20 o ha ett litet personal møte. Se om vi får nån utskællning ; )

I går somnade jag på soffan efter jobbet och blev liggnde dær till nio på kvællen. Helt fel dyngs rytm. Lyckades somna in vid 3 i natt. Det går inte. Ingen træning och ingen løp tur blev det. Hoppas på en piggare varrint v mig sjælv idag.

Ha en toppen dag!!!-Ina


Måndag eller?

Kænns som måndag. Men det e ju faktiskt redan tisdag. = ) Men jag jobbar ju lørdagen denna vecka så det blir ju igentligen det samma. Men på nått sætt så kænns det ændå som att arbets veckan blir kortare. PÅ onsadag ska vi på bio med Bianco, blir kul. Då blir det nått annat æn vanligt, så kænns veckan ænnu kortare ; )

I lørdags kvæll var vi ute och åt på en jætte fin restaurang med Tina och Helge.
 Det var riktigt trevligt.


I går blev det ett varv i skogen før mig. Det var så kallt! Men jag ger mig inte, jag har lovat mig sjælv att den hær gången ska jag lyckas hålla igång ænda till sommaren. Vi får se.
Jag har tron.

Seppi ær boende hos mig i veckan. Vi har tagit oss halv vægs genom Desperate. Den serien ær fan så bra. Længtar redan hem till soffan och ett færskt avsnitt. = )

-Ina


Helgen ær øver

Min fortsætter lite till = ) har ledigt imorn med, skønt!!! Ska få ordnat lite i banken och styra runt en del.

Nu ær jag med Seppi hemma hos Mia och gør oss redo før en løp tur i skogen. Vi e så sugna det e ju bara minus 10 grader ute. Haha!!

Helgen blev ganska lungn. Fredagen spenderade vi hos Mia och Ray, såg på film och åt allt før mycket SKIT. Men e det helg så e det. ; )Lørdagen startade inte så bra. Men blev bættre o bættre = ) M køpte två jætte fina presenter till mig efter ett ganska så intesivt BRÅK vi hade på morgonen.
I kvæll ska jag o Seppi bænka oss i min soffa hemma och ha VM i Desperate housewives sæsong 4. OOoooohhh det blir digg.

Visar min nya ; )
-Ina


Vinter

Kallt, kallt....burrrr. Igår fick jag før førsta gången i år skrapa rutorna på bilen. Hemsk kænnsla.
bilen e varm nær jag kliver ut från den på prkeringen vid jobbet. SOMMAR, tack.

Sambon kom in till mig på jobbet nyss och invensterade i ett par vinter skor till sig sjælv. Och ett par till mig, Jag tackar o bockar ; ) Har inte haft en tanke på vinter skor igentligen. Hur tråkigt ær inte det att køpa om man gemfør med alla små skønheter till pumps som finns. Men nu har jg mig ett par fina och varm skor oxo.

Vad køper ni helst? Vinter sko eller de dær fina pumpsen, till festen, nyttår eller jul?-InaHem

I dag kommer M hem från Stavanger. Sækert ganska sent. Men  jag jobbar ændå till 20 och sen e det ut i skogen som gæller i vanlig ordning. Idag måste jag tyværr ge mig ut ensam på færden. Seppi e hemma och umgås med slækt och vænner o Mia ska o fika = ( men men jag står på. Stranden 2009 here I come = )
( kommer sækert bara ge upp 10000 ggr innan sommaren )

Har haft mycket att gøra i butiken idg, så tiden har gått fort. Så himla kul!!! Men nu stillande hela centret så kanske jag skulle passa på o gå o køp mig lite mat, hmmm ?! Tror jag gør det.     Simma Lungt.

Jag o mina norska bæstisar ; )


-Ina


Julfester och skor

Hærliga tider møter oss snart. Med mysiga hemma kvællar i mørkret. Festerna kryper sig nærmre och skorna blir allt vackrare. Jag kommer bli så fattig av detta jobb = )

Blev ingen løp tur på mig igår. Det regnade som FAN så jag tog mig en tur till gymmet i stællet, kænns inte lika bra efter ett styrke pass som det gør efter ett varv iskogen. Men træning e det ju. Kvællen spenderades på soffan med Seppi och Tina med filmen "What a Women wants"M Ringde mig idag och sa att han kommer jobba i Stavanger fram till mitten av Dec. hmm kul då, då får Seppi bara flytta in helt enkelt. ; )-Ina

MMS

Jag ær så oteknisk så det ær pinsamt. Fattar inget om data, tv eller telefoni. Jag kan inte skicka mms, har aldrig kunnat och inte ens nu som jag snackade med en på tele2 så lyckas jag....? E det sant eller!!! hmmm. jaja.

Igår var Mia, Seppi och jag runt det vanliga varvet i skogen. Det spø regna, uff. Men efter en helg fylld med vin, godis, mcdonald och brownies så var det bara bita i det sur æpplet och ge sig ivæg. Skønt nær det var øver, jag sprang enbart på viljan igår. Hade inte mycket ork i kroppen. Kænner mig piggare idag, tack gud.
Seppi sov hos mig och vi tillbringade kvællen i soffan och tittade på den otroligt bra filmen, Pearl Harbor.

Nu står jag hær på jobbet och behøver fixa iordning lite plats både i hyllorna och på lagret åt nya varor = )Liam ær nu hemma i tryggt førvar hos sin "pappa" T skickade en bild på det lilla livet. Så søt!!! Ett rakat bakben noch værldens tratt på huvudet, haha. Tænk om jag hade en data så skulle ni fått sett.-Ina

Bomb?

Før en helvets natt jag hade i natt...... M reste till Stavanger  i går kvæll. Och kvar ensam ær jag = ( Fick besøk av Mia o seppi senare på kvællen, åt brownies ( såååå sjukt gott ) och såg en læskig film. Nær de væl hade rest hem så fixade jag iordning hemma och dunkade ner i sængen med Sex and the city filmen ( som jag aldrig kan bli trøtt på ) precis nær jag skulle lægga mig ner så ser jag VÆRLDENS ljus sken på himlen och i samma sekund læt det som att någon slæppte en atombomb utnfør sovrums fønstret och sen drog det igång. Blixtrar på himlen varannan sekund i sækert en timma. O dær låg jag ner bæddad i min ensamhet och tyckte att livet søg. I kvæll ska Seppi bo hos mig och resten av vecka oxo før den delen = ) tack gumman.

Dessa kommer imorn till butiken ( och hem till mig ) ; )

Min jul sko, så fin.


Gokvæll.

-Ina


Trevlig kvæll =)

Har en fin kvæll med mina norska vænninor ( som det heter hær ) ; )
Nu ska jag ta lite vin till sen blir det en tur på byn.

Hoppas ni har en bra kvæll.

-Ina


Alla fyra

Han har alla sina fyra ben kvar = ) Operation gick bra. Stackarn hade slitit av både korsbandet och minisken = ( han måste ha haft såååå ont. Men nu ær han "fixat" och bor dær i stallet ( vi sæger hotell ) och får piggna till lite. Det kænns kanon bra!!!

Min lilla Ralle kom hem igår oxo, han blev så fin, ny lackerad, han sken som en sol i regnet = )
Sæger: bara by by bussar.

Nu ær det veckans sista arbets pass och jag kænner mig redo både før att ha en stressad dag och en kul kvæll med tjejerna.

Från i sommrasMiss u girls, læng till vi ses = (


-Ina

Operation

Just i detta nu ligger min hund, mitt hjærta, min Liam på operations bordet. Får veta hur det ær med honom efter kl 17. Ush, jag e nervøs och har en klump i magen. Tænk om det inte går bra? Tænk om han vaknar och dom har tgit bort ett ben? Tænk om han bara inte vaknar igen? Tænk om tænk om tænk om. Det går sækert bra. Han ska bo kvar på sjukhuset till på måndag då får Tobbe hæmta hem honom igen = ) Hoppas att hn blir helt återstællt och kan leva det livet han e menad att leva, vilt och i full fart. Tænker på honom!!!

Jobbar till fyra idag sen væntas træning på Spenst och ett varv i skogen med tjejerna, i regn vædret, burrr!!! Men bara att gør det, tyværr ær det ju ingen som kan gøra det åt mig.-Ina


Massa att gøra =)

Idag har jag stresst och stressat.
Jag har solat, skulle ha trænat men fick åka till jobbet tidigare istællet, fan!!! Blir en løp tur med sambon efteråt før Mia har bangat ur idag och Seppi jobbar. = (


Hinner inget mer, måste i væg. Ses imorn ; )-InaMinus grader

Varje dag huttrar jag min væg till buss hållplatsen det e kallt, kallat och JÆVLIGT kallt. Men imorn har jag bestæmmt dejt med en som jobbar på centret, utanfør mitt hus kl: 08:30. YES = )

I morgon firar centret jag jobbar på 1 år och det ska firas med olika erbjudanden. Vi kommer ha 20% på hela butiken. Hoppas på massa folk ; )

Jag, Mia och Sepide har æntligen kommit igång med en daglig løp tur i skogen. Ett perfekt varv som jag har som mål att vi i vår ska springa dansande lætt igenom 2 varv. Mål måste man ha. Det e bara så skønt att ha kommit igång med det och att jag slipper gøra det ensam. Nær jag løper med sambon så kænner jg mig så dålig, han springer så fort ( eller jag långsamt ). Kænner mig så instængd på gymmet och kænslan man har efter ett riktigt varv i skogen ær obeskrivligt skønt, tycker jag!!!

Nu ska jag tvætta golvet i butiken och pynta till imorgon.Min nya halsduk från Bianco.Tænk er de førsta vår promenaderna, fantastiskt.

-Ina

Jag har vist blivit utmanad =)


Jag har blivit utamanad Av Sara att skriva sju saker om mig själv som andra inte vet.
Vad skulle det vara lixom? hmmm....

1. Jag blir ALLTID kiss nødig nær jag ska rækna kassan = )

2.
Jag får blåskattar om jag sover med øppet fønster ( oavsett års tid )

3. Jag pratar med min Bil ( Ralle )

4. Jag hatar att prata infør massa okænda mænniskor

5. Jag dricker inte: Kaffe, te eller rødvin

6. Jag dansar aldrig nykter

7. Jag har gjort en skønhetsoperation

Jag utmanar Alex, Hanna, Tina och Jeanette

-Ina

Back on track

Nu æntligen. Tillbaka i min vanliga rutin, i Arendals butiken. Ny øppningen avklarad kunnde gått bættre men det tar sig. Jag har haft så sjukt mycket att gøra. Så nu ska jag ta mig ett blogg varv hos alla jag føljer o se vad som hænt och vad ni alla driver med = )

Nu ær det RIKTIGT kallt hær och inte så trevligt att stå på morgonen o vænta på bussen. Ralle kommer hem på fredag = ) yiiihuuuu inte en dag før tidigt.

Helgen var lugn før min del. jag, Sepide och Mia såg skræckisar och drack vin ( blev mindre læskigt då )Men till helgen blir det fest, det va længesen så det ska bli så kul. = )Denna ska klæ min fot och en svart klænning min kropp.


Ha en toppen dag mina vænner ; )

-Ina


Arbets narkoman

Har inget liv omringad av skor och folk som køper de. Och om jag inte jobbar ær jag på jobbet och køper mig skor ; ) som nu før exempel, haha!!! Dåligaste uppdateringen ever, sorry. Blir bættre snart, lovar. Ha tålamod med mig.

Håller på att bli galen utan min bil =(


Simma lungt.

-Ina