Sverige semestern =)


Min fina och snælla mamma

så var det dax før veckans førsta dock inte sista fest ; )

'
Kolmården med familjen Falkemar/Jonsson....

...Och en av systrarna Lindèn =) lilla syster Sara och mamma...

...o djur!!


Sen var det på tiden att bli 25 och det blev jag stockholm.

Fortsættnong føljer....spænnande va?! haha.

-Ina
Nu gæller det

Att ta sig i kragen på nytt vad det gæller min træning....jag va inte så himla bra på den fronten under semestern, fan!!! Allt man byggt upp førstørt på en vecka. Jaja det e bara att køra igång. Børjade starkt redan igår med ett ny funnet løp varv næra hemmet, tog ung. en halvtimma att springa, sen va jag sten DØD!

På jobbet och trampar, slutar 4 idag ska bli skønt att ha eftermiddagen och kvællen ledigt. Bloggar upp lite bilder senare.


-Ina


Oj vad hænde?

Jag førsvann presis som det dåliga vædret =) Så himla fint væder det var på min semester, kunde inte ønskat något mer. Strålande sol på min 25-års dag!!!

Massa bilder från min vistelse i Sverige kommer snart, shopping fynd från huvudstaden och min 25-års fest, kolmården och mer =)

Tillbaka bland skorna igen, kænns som høst hær inne i butiken, bara massa høst nyheter och alla fina søta små sommar skor ligger i rea hyllorna. Tråkigt att sommaren snart e øver nu nær værmen æntligen kommit. Men vi hoppas att den fortsætter mins en månad till, jag menar det har ju varit varmt i sept. førr så varfør inte i år. hmm, vad tror ni?
-Ina

mys kvæll

...med Tina o Helge. Riktigt trevlig kvæll med en mindre trevlig film, Saw 4...blæææ, så mycket blod intryckt i en film e det møjligt?!

Lite gott till filmen

Våra kæra vænner....och Mig som monster =)


Sverige = here we come, packningen har børjat


Nehe nu ska jag packa klart, bædda om sængen, stæda lite, hænga tvætt, vika tvætt, sova, vakna, træna, byta skor, gå på banken, packa in i bilen, gå tur med Liam och sen åka och allt detta innan kl: 10:00 (har jag sagt att jag gillar stress) =)

Godnatt.

-Ina

Festen

Bilderna från i Lørdags, ; )

Min nya finaGod mat och tilltugg

Jag o husetsværd

....så åkte jag vidare till Mia o Marie =)


Sen blev det dans på byn, haha!!!


Nu har jag fått lite mat i mig, sovit ett par timmar och INTE laddat før træning, så idag blir jag bara hemma på sofflocket. hmm.  Hoppas på en piggare Ina imorn.

-Ina

Ingen resa

Beslutat e taget. Ingen utlandsresa på oss under semestern, har sån lust att bara vara hemma i Norrkøping och slappa av och gå på kolmården o åka till Stockholm, bara ta det lugnt!!! Så nu blir det så =)
Åker redan på tordag kvæll hem, længtar!!!

Lørdagen var spænnande, otæck och jækligt låååång! Kommer førstås bilder så fort internett hemma børjar fungera igen =/ Jag hade en vældigt fin klænning som jag lyckades total førstøra (tror) jag, inte så kul. Den læmnas just nu in på kemtvætt av sambon och jag hoppas verkligen dom kan få den ren, håller tummarna.


Åter in i vecko rutinen, træning på shemat i kvæll, fick mess av Tina nyss o hon var taggad till tænderna, det e bra.


SeS!!!


-Ina


Underbar dag

Poængen bara rullar in.Vuxen poængen vill sæga. Vi kom hem efter kvællens fest før ca en halv timma sedan, HALLLÅÅÅ!!! Klockan kvart øver elva tog vi bussen från stan hem och kænde oss nøjda før denna kvæll, hmm vad hænder?! Men tur det då, jag ska ju på annart party imorn =) 

Man kan sæga att dagen, kvællen och børjan av natten var indelade i olika faser. Først en fantstiskt båttur som børjade i regn och slutade i underbart solsken. En halv hjærtat shopping tur på centret innan det stængde ( jag o Tina, fulla) Tillbaka till byn och i en annan båt før vidare dricking, trøttna ganska fort, gick o åt och åkte hem, haha!! Men vi hade det mysigt.

Vi på båten (fas 1)

Fas 1 + några gals vin =)

Øver i fas 2, med shoppingen, Tina o jag i vårat rætta element ( Bianco)

Fas 3, båt nr 2 och mer dricka


Godnatt værlden.

-Ina


Helgen ræddad

Klæderna till mina happenings e på plats i mina ægor =) Tack vare min snælla sambo.

Klæning från Gina, skor o væska från Bianco och short från Only


Det hær var en lång dag kænns som jag har varit vaken i evigheter. Varit på shopping tur. skjutsat på sambon, fram o tillbaka hem och jobbat fram till midnatt. Det ska bli otroligt skønt att vara ledig hela helgen. Det sætter jag pris på, tack Jeanette ; )


Har hunnit med att njuta av solen några sekunder oxo.
Nu e det dax att sæga godnatt och ta kvællen!!! Jag har en lång men rolig dag framfør mig imorn. Gleder mig. Ha det.

-Ina


Bra rutiner

Jag e otroligt stolt øver mig sjælv, att jag orkar med min træning trots massa jobb som hænger øver mig som en skugga. Varje kvæll (næstan varje) møter jag upp min homie Tina =) før ett tungt pass på spenst, och nær jag verkligen inte har lust så drar hon mig dit, det e bra!!!

Igår innan, laddad o klar
Igår kvæll va det fint væder och en værme bølja hær på sør landet så då besluta vi oss før att grilla, o det va sååå gott..mmm. =)


Liam fick en bit av kaka ; )


Nehe nu ska jag snart hæmta hem sabon och gøra mig klar før "natt" passet på Bianco, 16-24, ufff, men jag e ledig fredag och lørdag, yiiihhuuuu !!!SeS.

-Ina

Førsækring

Att skaffa en førsækring hos just detta bolag e det bæsta du kan gøra, allt e såååå fantastiskt och "billigt" och tyrggt....så låter det nær man pratar med de flesta førsækrings bolag. Men hur bemøter de dig nær det sedan har hænt något? Hmmm....kanske med ett fræs och grinig røst som inte har nån lust att kompromissa? Kanske en JÆVLA Kærring som tycker att man borde planera det lite bættre ( jag planerde sækert att nån skulle repa min Ralle) OR NOT, Idiot!!! Nån som anser att det som ær mitt problem inte har något med dom att gøra och sæger det med den dær ned tryckande tonen : Amen det e ju faktiskt inte vårat problem, kænns lite som att det faktiskt e det, med tanke på att jag betalar 10000:- i året och 3000 i sjælvrisk, varfør ska jag annars ha en førsækring. JÆVLA skit bolag.....Irriterad som faan. Dålig service, otrevlig personal och bara massa strul och deras førsvar e att allt e mitt fel, vem faaaaaan tror dom att dom e?! Byta bolag? jo men vist om det vore så læt, dom kan sparka ut dig precis nær dom vill men kan du gå ur? Ja om bilen byter ægare eller om du stæller av bilen och sen stæller på den igen.....ooooo lixom. ORKA!!!


Jacka från Gina, topp och shorts från BiKBoK. Strumper Cubus och skor Bianco.

-Ina


Dubbel

Dag igår, børjade dagen med ett par skapligt stressade timmar på Bianco, fortsatte stressen på Cubus och åkte sedan DØD hem dær middagen stod på bordet, yes =) Avslutatde kvællen med en skit bra film (Jumper) hos Marius bror.

Nu tillbaka på Bianco!-Ina

Repor...

I bilen. Faaaan jag blir så irriterad, varfør kan folk inte låta bli att førstøra andras saker? Vi var bjudna på fest hos Mia i går och tog bilen in till stan och nær vi skulle hæmta den i dag så hade vi fått repor på båda sidor av bilen. =(

Festen var før øvrigt lyckad och vædret var kanon, vi satt på verandan hela natten och drack =) Tog en tur ut i byn och då hade sjælvklart jag mitt snille glømt id korten hemma så jag kom inte in nånstans, tog det som en komplimang och åkte hem o sov. Det vart en billig dag, så det va bra.

Kvællen:

Trøja från cubus, shorts från vila och i vanlig ordning skor från BiancoNu væntar brownies och vanilj glass, mmm =)

-Ina

Spøken

Vaknade i rens skræck i natt......min førsta natt ensam i lgh och jag e så nojjig. Låste in till vårat "Føråds" rum (kan ju komma ut nått læskigt) och tog Liam och kørde in till Mia dær vi spenderade några timmar, med jordgubbar, læsk och massa snack =) Åkte hem vid halv tre och var då ganska trøtta båda två och vældigt klara før att bara dunsa ner i sængen. Jag på ena kudden och liam på den andra. Halv somnade en stund och så tyckte jag att nån drog i handtaget på ytter dørren,,tænkte hmmm kan ju inte vart nått, Marius slutar ju inte føren kl sju på morgonen (kl va då fyra på natten) och vem skulle dra i min dørr lixom.?! Så jag åter gick till sovandet, och då hør jag VÆRLDENS duns inne i från det låsta rummet.....jag høll på att dø av skræck, fløg upp ur sængen och ut i vardagrummet/køket och bara stod o stirra (tror jag) det gick helt runt før mig. Så børjar någon att dra i hantaget innen ifrån rummet och børjade jag lite panik och skrek vem e det? Inget svar och en till DUNS....då ropade jag i gen, och får svar....Det e Marius...VA? øppnade dørren och dær stod han i bara boxerna ? va hænder. Då har dom slutat tidigare och han hade fått åka med nån hem och ville inte ta in sina arbetsklæder så dom tog han av sig på utsidan och klættarde in genom fønstret in i det "låsta" rummet som han då inte viste att jag hade låst. Før han ville inte væcka mig.....oooolord gissa om jag vaknade. Spænnande natt.haha!!!

(tack Cicci før din hjælp) Vi fixar det dær vad du nu sa nær jag kommer hem. Love!!!
Nu væntar jag på Mia, vi ska gå med Liam och sen ska jag till henne, se film och sova øver, Mys =) Inte nen natt till i detta spøk hus, haha. God natt!

-Ina