I går fest

idag the OC och Mc donalds!!! Kul kvæll i går, men dagen efter ær hemsk. Nu ska jag inte ut på något føren jag kommer hem till alla mina pærlor i Norrpan =) Uff, træna och leva sunt ( yeee, eller hur, haha ) Ska førsøka i vart fall.


Mc Donalds vid havet =)Ses imorn ; )

-Ina


Det gællde ju idag oxo =)

Mitt kort, fick med mig några till saker innan jag måste kasta in handuken =) 
Bunkra upp lite i sminkskåpet, byxor och en till trøja. Nu har jag inget shopping sug kvar, denna vecka, haha!!!

To dayskor från Bianco, tjol ginatricot och linne från BikBok

Nu ska jag snart på fest, ska bara gøra 100 saker først ( Som vanligt )

-Ina

Otroligt stilla

....ooohhhhh så stilla det ær på jobbet idag, ush! Det e kanon væder ute och hær står jag och inget folk kommer =( Nu vill jag bara hem o ha helg.

-Ina

Det jag pekade på

Fick jag ta med mig hem idag =) Nær sambon ær med blir mina påsar flera och mer væl fyllda. Sista 40% shoppingen i Kr.sand, as kul =) Vi spatserade runt och myste hela eftermiddagen i fantastiskt væder.


På væg på shopping ( så førvæntans full, haha )


En nøjd shoppare, hemma igen


Och sen bar det direkt i væg før att fira Tinas fødelsedag på peppes i byn =)

Jag e suddig, vi var stressade, haha!!!

Våra shopping høgar ær inte riktikt lika stora, min ær lite større æn hans, men hans kostade EN del mer.
Det ju, tur vi har de billiga kjedjorna tjejer ; )

min


Hans


Imorgon ska jag jobba igen. Det har varit massor att gøra de sista dagarna och då blir det himla roligt att jobba, så jag gleder mig till imorgon. 

Jag har haft en toppen dag, hoppas ni oxo haft det!!!


-Ina

Godmorgon =)

Hææææærligt att få sova ut, det e alltid lika uppskattat i min værld. Men skulle tagit mig upp något tidigare det va ju den igentliga planen. Før nu har jag i stællet ganska dålig tid =/  Men jag gillar ju stress, så det e bara att sætta igång.

Jag ska:

- Springa

- Æta

- Till banken

- Hæmta skor

- Gøra mig i ordning

- Køra till Kr.sand

- Ut o æta med Tina o Helge

-Ina

Rosa tema

På gymmet =)
Godnatt.


-Ina

Blev ingen sjøutsikt

Inte denna gång. Hon ville bara hyra ut lgh. fullt møblerad och det ær vi inte intresserade av. Vi gærna ha mina egna møbler och gøra det till mitt hem om man ska betala nærmre 10000 i hyra. Men det kanske va lika bra det, va ju tros allt dyrt, finns roligare saker att lægga pengar på ( Klæder, resor..... ) Men vi  var bra sugna asso det var vi =)Støvletter från Bianco, Byxor BikBok, Body BikBok, Væst från Vero Moda


Nu ska vi snart æta kvælls mat sedan blir det gymmet med Tina. Lite allmæn stædning och sængen. I morgon ær min lediga dag...yiihhhuuu!!!


-InaMøjlig flytt

Det verkar ju inte som att det går att køpa nått i den hær stan, så vi funderar starkt på att flytta till en annan hyres i stællet. Vi har hittat en på en helt FANTASTISK plats. Pricis vid vattnet och en liten stege ned i vattnet från verandan, HALLÅ!!!
Bara hoppas på att den inte e uthyrd ænnu, jag har læmnat medelande på hennes telfon och skickat mail. Hoppas =)
Priset var ju lite så dær då. 9000:- i månaden + strøm. Men det ær den værd, tycker jag. Tænk att vakna en sommar morgon och sætta sig på verandan rætt vid havet och bara njuta, I like!!!!


Vad tycker ni, fint va ?


-Ina


Ofrivillig sovmorgon

Kan man ha en sån? Ja, det kan man faktiskt fast med ett annat ord kallas det nog i en realistisk værld: Att førsova sig!!! oooooohhhhh fan. Vaknade 20 øver åtta, børjar nio. Jag ær på plats i tid, men hur ser jag ut igentligen? Kan ju inte komma i håg om eller vad før trosor jag har på mig =) Men men imorgon e jag ledig och det ska som vanligt bli skønt och efter længtat. Lørdagen ær jag i gång o jobbar igen.

Imorgon kvæll ska vi ut o æta med Tina och Helge och några av deras vænner. Tina fyller år =)


-Ina

Måla naglarna

Det tænkte jag sætta i gång med nu. Tog och stængde øgonen på soffan en stund førut innan træningen med Tina. Så nu har jag sov problem igen. Så varfør inte førdriva tiden med något som ( Jag ) tycker ær vettigt, alltså måla naglarna =)En av mina nya pyjamaser, hello Kitty, haha
Godnatt.

-Ina

Pomme och Korv

Så himla gott det kan vara i bland med bara sån dær "vanlig" mat som man ælskade som liten. Nær jag kom hem från jobbet så slog jag till med lite pomme, korv och sallad, mmm så gott, det va længesen. =)

Dagen har gått i slomotion och jag har haft extremt tråkigt, hela dan. Det går upp och ner från dag till dag. Helt otroligt vad det kan skifta på folk och deras shopping lust, vadå min sviktar aldrig iofs så gør min ekonomi det, kanske just på grund av det =)tur sambon e rik ) Haha!!!! 


Skarf från Bianco och sjælvklart støvletterna, Linne BikBok, tjol Donna Bianca

Har ni sol dær hemma i Sverige? Vi har før stunden vackert væder hær =)


-Ina

Jag søker ny design

DESPERAT efter en design som passar mig, jag bara strular till det før mig hær hela tiden och jag vet inte jag kanske e typ super dum eller nått. Jag fattar iallafall ingenting. Och jag tappar lusten på blogg værlden nær jag inte har en sida som kænns rætt o riktig før mig. Men finns det ingen som man kan kontakta eller så som "jobbar" med att kirra andra ( Inte så duktiga ) mænniskor med deras AS fula bloggar =) Som sagt DESPERAT!!!


-Ina

I går

Tænkte bara kasta in en "dagens" fast en i gårdagens, typ!!! Jag e så trøtt, upp o køra sambon, varje morgon. Jag e less!!! Han e skyldig mig så mycket skor nu att jag snart kan øppna en sko butik hemma med bara str, 36 och 37 =)

Iallafall, GODMORGON hopps ni får en bra dag.-Ina


6 veckors vila och medicin

Sen ska lilla korven før hoppnings vis vara frisk. Men om inte det hjælper så måste han førmodligen opereras. Men det ær iallafall ingen avlivning på tal, och det kænns skønt!!! Nu bara længtar jag tills jag ska hem o hæmta med honom hit igen. Den 19/9 åker jag hem mot mitt hem land Sverige før en lång helg =) Ska bli så kul, længtar till familjen, vænnerna och Liam. Långt kvar, hoppas tiden går fort.

Står på jobbet o tråkar. Folket kommer verkligen i vågor nu, massa och sen ingen. Tror inte det har varit en kund ens inne i butiken på sækert 45 min. ? . Vædret har ju kanske lite med det att gøra då, folk vill få till sig det sista de kan av sommaren. Och med tanke på att det ær strålande sol och varmt. ( nær jag såg sist )


Den svarta jag køpte ær jag så nøjd med, den sitter så bra på foten och jag får inte ont alls =) Så nu invensterar jag i en rød oxo.-InaNorsholms Djursjukhus

Min lilla ælskling, Liam ær med Tobbe på djursjukhuset idag. Han har haft problem av o till med ena bakbenet sen han var liten. Och nu har det bara blvit værre o værre. Vi får se hur det går, bara hoppas o hoppas att det ska vara något enkelt och inte allt før alvarligt, klarar mig inte utan honom men jag vill ju inte att han ska ha ont!!! Kanske en operation? Vet ingenting, væntar på samtal før att høra hur det gått. Håll tummarna, det gør jag.
Længtar efter honom, det e helt sjukt!!!


-Ina

Har jag inte lagt mig æn?

Nej jag har ju tydligen inte det. Det e helt værdeløst att sova efter jobbet, hur skønt det æn ær så ær det ju så svårt att sova då det e tænkt att man "ska" sova. Så nu sitter jag hær med øgonen vid øppna och inte ett tecken på att jag skulle kunna somna har infunnit sig, hmm. Det ær væl kanske bara att trots kroppen och helt enkelt lægga ner huvudet och stænga øgonen och hoppas på att man blir bortsvept av han den dær John =)


En sen, men ændå en dagens ; )

Godnatt och sov gott ni som kan.


-Ina

Mænniska igen =)

Efter en lång dag på jobbet, dyng dæck på soffan och en kvæll på gymmet med Tina så kænner jag mig som mænniska igen, skønt!!!

Nu tænkte jag att jag skulle visa lite av min shopping innan helgen och ett fynd jag gjorde till hemmet idag =)Mitt fynd i form utav en "kista" från fryd
En færg glad tunika från UrbanSkor från Urban, Byxor BikBok och Body BikBokEtt par skor från Bianco,vanliga jobb skor, inskaffade førra veckan
=)

Idag ær det avgjort, jag kommer jobba full tid på Bianco och från den 31/8 så jobbar jag inte længre på Cubus. Lite tråkigt, har ju lært kænna tjejerna dær uppe så bra. Men stan e ju inte så stor, ser sækert dom av o till. Kommer sakna mitt rabatt kort, 40% på en mængd butiker. Faan.
Jag o Marius drar till Kr.Sand på fredag før en sista shopping med det i handen, Bomba klæder o skor från Urban =)

Nu ska jag hænga vid tv:n och sen førsøka sova igen. Ha en fin kvæll.-Ina


Pigg och Glad ?

Pigg, Nej långt i från tyværr!!! Glad, hmm synd att klaga men så specielt glad vet jag inte. Det ær måndag jag ær på jobbet och himlen ær grå svart o vilar på træd topparna =( Lite deprimerande om du frågar mig.

På att gøra listan idag står det:

1. Øverleva dagen

2. Træna, ett pass mage & rygg och sen gymma med Tina =)

3. Laga mat o æta upp den

4. Nån slags stædning i valfritt rum

Sen ær det bara att dunka ner i sængen och vænta på att tisdagen ska komma. Ett steg nærmre helg.


Min nya
-Ina


Over and out

Kænns som ett tåg har kørt øver mig. Finner inga ord, går det an att vara sååååå hær bakfull?! Jag ska ligga på soffan o se på de sista OC avsnitten, flytta mig till sængen och se en filom, sen sova.


Længtar till jag kænner mig så hær pigg o glad igen =)
-Ina

Shopping, shopping och sko skav

Har haft en helt fantastisk dag i Kr.Sand med Mia. Vi har shoppat, ætit och bara myst. Det va så trevligt. Sko skav fick vi båda två, men det kænns som om det hør till lite grann ; ) Mia va tom tvungen att køpa nya skor hon stog inte ut, haha. Amatør!!!

Nu ska jag igentligen bara byta om, till nått nytt, alltid lika kul. Sen ska vi i væg till Eyvin och Bettina. Vi ær dit bjudna på middag o vin, blir sækert kul.
Skit fina pumps som jag tog med mig från butiken i Kr.Sand, sååå søtaVad påsarna innehåller får bli ett mysterie till imorn, jag har ingen blogg tid idag =)

-Ina

Love is....

Så søtt =)


Oooooo jag måste skynda mig. Ska åka med Mia till Kr.sand o shoppa, yiihhuuu.


-Ina

I Kvæll

Vankas det några glas vin och lite tilltugg på sjøpuben =) Marius kommer ner o møter upp mig vid jobbet kl åtta och sen ska vi møta Bettina och Eyvind. Blir sækert trevligt. Kænner inte dom så bra, men det e ju alltid trevligt att møta nya mænniskor. Så nu står jag o væntar på att de sista timmarna helst bara ska flyga førbi, før sen har jag helg =) Ledig imorgon, gud va skønt. Att ha en hel lørdag før sig sjælv och kunna gøra vad jag vill, det e jag inte bortskæmnd med kan jag lova!!!

Nehe nu får jag ta tag i nått vettigt hær på jobbet.Trevlig kvæll!!!


-Ina


Godmorgon

Idag drog jag mig længe i sængen, det va skønt!! Men ju senare man kommer upp desto segare blir man ( tycker jag ) Men børjar ju sent idag oxo och enligt mina egna ord så SKA jag ut o springa innan jobbet de dagarna jag børjar sent. Så det e bara att hoppa i trænings klæder och ut o svettas. Kvælls varvet i går blev lite kortare æn det vanliga men det va før det att det va så mørkt =)

Hørs senare!!!

(
haha, før en snygging )-Ina

23 gradig sommar dag

Førvandlas fort till en betydligt kallare høst kvæll, burrrrr!!! Men dagen idag var otrolig kændes som jag var tillbaka till i børjan på sommaren =) Men sån tur har man ju inte. Det e høsten som står før dørren och en vinter strax efter den.

Så hær lætt klædd kunde jag vara idag
Hade lite tid øver på kvællen på jobbet, passade på att ta lite bilder av butikens høst teama "cirkus"Haha, fatta den då. "How to doubel your collection".
Skaffa dig nån att leva med av samma køn och sko storlek
=)
Mmm så ser en del av butiken ut. Nu væntas varma mackor ( allt før sent ) men jag tar igen det med att avsluta denna dag som jag børjade den fast minus værmen. En løp tur med svidande ben och svettig panna.

Just det, køpte jætte fina nya pjamasar att lurva runt i. Bilder kommer imorn. ; )

Sov gott!!!

-Ina3:e passet kirrat

I strålande sol, uppførs backar och nerførs backar, med svettig panna och værkande ben har jag tagit mig igenom dagens løp tur. Det så sjukt skønt nær det e gjort. Børjar jobba kl tre i dag och det e otroligt vad man hinner med om man stiger upp skapligt. =) Kænns iallafall som jag har utnyttjat den hær børjan på dagen till något bra. Nu ska jag bara kasta i mig lite lunch och sætta mig på bussen in till byn. Tænkte mig på lite spontan shopping innan jobbet, får se vad jag får med mig hem.

Vad e skønare æn en go dush efter ett svettigt varv, och sedan ta på sig favvis "morgonrocken" o bara få mysa runt en stund?!
Min favorit ær från H&M, Har du någon?


-Ina


Nu ær det bara sova kvar

Av denna dag. Ska bli så himla skønt att få slænga ner huvudet  på min kudde, en sliten kropp finner ro i god luktande mjuka lakan och huvudet har sin givna plats på toppen =) Skøøønt. Ska inte drøje det så længe till.

2 husvisningar var vi på i kvæll, totalt olika hus, helt olika saker att ta stællning till. Tror inte vi orkar ta nån sån stællning nu, men det e bara kul att se vad marknaden har att erbjuda. =)

Træning har jag oxo hunnit med, kænner mig nøjd med det. Vart gymmet med Tina idag och våran vanliga "runda" bland maskinerna. Två kirrade pass till nu. Ett løp pass i tisdags morse och gymmet idag. Måste fylla på med mins två pass innan den hær veckan tackar før sig!!

Det hær var jag idag
-Ina

Ny dag, Nya tag

Godmorgon!!! Har kommit mig till jobbet, står hær och kænner på en pulserande sønder skuren hand =( AJ jag skar mig nått jævligt i går på en øppnad tonfisk burk, ha dær fick jag før att jag ville æta sunt. Jag har bombat på plåster, så nu vet jag igentligen inte om den pulserar av smærta eller om jag har helt avslutat blod tillførseln. =) Hur som helst ont gør det!!!

En ( Kanske ) kul nyhet anlænde mig igår per SmS från Alex min kæra væn, får ett møjligt besøk från henne næsta vecka under hennes semester, hur kul hade inte det varit då?? =)  KOM HIT !!! Vi får se om hon inte drar till skåne så kommer hon till mig.

Efter jobbet idag ska vi på husvisning, hoppas det e nått att ha. Dags att æga nu, trøtt på att inte kunna gøra som jag vill i mitt hem. ( ælskar lgh ) vi bor i men kænns ændå som det e på tiden att æga sitt eget.
 
Eller vad sæger ni? Æga eller hyra?


Ønskar det va sol, det bara regnar o regnar-Ina


På væg till jobbet

In væntar sambon så jag kan få åka med ner till jobbet. Det regnar som aldrig førr och jag har ingen større lust att ta mig till bussen i detta væder.  Så passligt att han skulle hem just nu =)

Ha en forsatt fin dag!!!
Topp från Norrk. byxa BikBok och skor från Bianco


-Ina

Klædd før promenad

En promenad som inte blev av. Vi avslutade denna kvæll hos sværføreldrarna med kvælls mat och fika =) Bara bli lite omhænder tagna, det e så skønt. Næst bæst efter sina egna føreldra ( och mina finns ju en bit bort ) så då blir det dom som får ta hand om oss ibland. Skulle promenerat som sagt men det mørknar ju på så fort så det får vænta till imorn.


Min fina jogging dress som jag fick av Marius i fødelsedags present och mina super skøna fina skor som jag fick av Alex =)YiiihaaaaGodnatt o sov gott.

-Ina


Soffan kallar mitt namn

Hemma, tack gode GuuuuD det va på tiden, allt før sliten før jobbet idag. Nu ska jag gøra ingenting hela kvællen och det ska bli så skønt. Ska snart slå på tvn och inte slå av den førens jag ska dunka ner i sængen sen. Træningen ligger på hyllan och væntar på mig tills jag kænner mig redo!!! Har precis avslutat en "god" måltid bestående av avocado, tofisk och en brun hård bit æven kallad brød ; ) men gillar man avocdo och tonfisk som jag faktiskt gør så e det helt supert att æta på eftermiddagen, det ger mycket energi, mættar och ær framfør allt enkelt o billigt.


Idag gjorde jag så gott jag kundeTrøja från stockholm, byxor BikBok och nya støvletterna från Bianco

Ha en slapp kvæll, det ska jag.

-InaMed huvudet som insatts

AJ aj aj mitt huvud, jag har sprængade huvud værk som suttit i sen i lørdags kvæll. Det e fruktansvært. Och lika fan står jag på jobbet, hade mycket hellre legat ner bæddad i sængen och bara sovit mig igenom dessa smærtor. E det lika illa ikvæll kommer jag inte nærvara på jobbet imorn, uff!!!

Nu blir det en lungn tid framøver, hemma sittar helger ( iallafall minst 2) Med god mat bra filmer och rehabba kroppen litegrann. Træning står som høgsta prio ( inte nær sjukdom drabbar mig ) men annars går fritiden i træningens tecken.

Ær træning nått som ni tænker på nu till høsten? Blir alla lika ivriga på att komma i from som jag?? Ær det nån mer æn jag som inte alltid lyckas så bra som man kanske skulle ønska att man gjorde =) Men det e bara att tænka posetivt och tro på att denna gång ska det bara .

Det hær e mitt senaste inkøp, finare på och i verkligheten!!!!

Støvlett från Bianco


-Ina
Glømma, mitt dagliga problem

Hur kan man vara førbredd på denna festen flera dagar, kanske tom veckor och sen lyckas resa utan den viktigaste detaljen ? KAMERAN hallååååååååå!!!! Och inte nog med det, på altanen læmnade jag kameran, två par støvletter från butiken och inne låg telefonen kvar, e det sant? Har man kapasitet till att glømma så mycket på samma gång? Helt otroligt, jag var mobbad resten av kvællen.

Skønt med førendring
føre:Efter:
Jag e nøjd =)


-Ina

Godmorgon eller nått

Jag har aldrig førstått riktigt vad GOD har med MORGON att gøra?! Finns det værre æn att behøva kliva upp ur sængen mot sin vilja? Jag diggar sængen och natten och sømnen allt før mycket.

Står hær i væntans tider, Katrine kommer vid 12 tiden, och då ska jag gå o læmna in min klocka som jag køpte igår, den var 2 meter lång i armbandet så behøver korta av den "lite" =)

Slutar førhoppnings vis tidigare idag, så jag har lite tid på mig att gøra mig klar før i kvæll. Bente kommer o hæmtar mig o Tina hemma hos mig halv sex och jag slutar igentligen fyra, men ska førsøka komma mig hem vid tre tiden tænkte jag.Hoppas ni får en kanon lørdag!!!!


-Ina

Sista kvællen

...med gænget =) Kændes lite så, vi satt nede på Jeanetts brygga och pratade och drack kaffe och vin. Mysig sista kvæll i sista varma sommar kvællarna.

Nu ska jag snart lægga mig, børjar kl nio imorn. So long.

gammal bild på tjejerna =)


Kvællens


Søta Tina

Vi= Bianco
=)


Sov gott

-Ina


En dag på stan

Bilen kom till slut hem och jag kørde sambon vidare till elkjøp før ett kvælls pass dær.
Vidare drog jag med hans baknkkort i back fickan ; ) møtte upp Tina i byn och så drog vi på en lite shopping tur.


Detta fick jag med mig hem


en jætte fin klocka och ett smyckes skrin (hade inget ) så det behøvde jag faktiskt.

Æven denna tjol med høgt liv (till festen imorn)

Har precis ætit køttfærssås och e så mætt så jag tror jag spricker, typ!
Men det e bara att bita i det sura æpplet, byta om och komma mig ut o springa...ooouuffff....inte mycket sugen på det.
Ikvæll ska jag, Tina och Hanne till Jeanette o æta nøtter o dricka lite vin och bara allmænt sæga hejdå till varandra. Hanne flyttar också, men hon flyttar bara till Oslo då!!!

Va hænder i kvæll då??

-Ina


Ledig

Och vad gør man? Massor igentligen men jag ær helt handikappad nær Ralle inte e hær, kommer ju ingenstans. Hur klarde jag mig innan jag fick lappen lixom,,,??!! hmmm, bara att sitta hær o vænta på sambon. Skulle behøva stæda, kænns sådær lockande kan jag sæga.

gleder mig till imorgon och festen i Kr.sand =) tror jag blir lyckad, bara himla tråkigt att Jejja inte kan vara med =(-Ina

Me today


Gamla godingar, topp o byxa från Vila, Skor Bianco =)


Klar før idag, æntligen hemma igen. Biffarna ligger på grillen och ær i Marius hænder =) Jag bloggar, lus læser andras bloggar och allmænt softar. Ledig imorgon, hur skønt som helst.

Træning med Tina i kvæll, vart inget igår, så då får vi ta igen det idag. Trevlig kvæll!!!

-Ina

I går va det høst

Burrr...igår va en hemsk dag, stod mest inne på jobbet då men det ræckte med att jag såg mænniskorna komma in o huttra. Idag e en helt annan dag, solen har krupit fram och værmer en go del idag =) Bara att hoppas på att man kan få lite værme till innan vi går in i mørkret och kylan i ung. 8 lååååååånga månader innan det børjar ljusna på igen. Uff, kan det bli mer depprimerande?

igår passade jag till høst temat


Godmorgon!!!

-Ina


JEANETTE

I helgen i Kr.sand va det meniningen att vi skulle ha avslutnings fest før Lisa i den butiken och våran Jeanette =( Lill tjejen har blivit stor nu. Ska flytta hemifrån och i från Arendal och hela vægen upp till Trondheim......Det e långt.
Nu visade det sig i vart fall att hon måste åka tidigare och vårat farvæl blir idag efter jobbet med en fika och en galss. Kommer sakna henne, men hon kommer hem på loven då =)


Længtar till jag ser dig igen, I will be here!!!

-Ina

sandefjord tur och retur

Just pricis så børjade denna underbara dag. 17 mil åt ena hållet "kasta"ut familjenoch sen 17 mil tillbaka, nu e jag bra sliten!!! Børjar jobba kl fyra och blir stående till åtta hugget och nån halvtimma efter det sliter jag som ett djur på spenst. Igår sprang jag o Marius 2 varv, e det sant, kunde knapt røra en kropps del nær jag kravlade mig ur sængen imorse. hmm men vi behøver det, bara att kæmpa på till bikini resa i høst nån gång.

I helgen ska jag med Bianco till andra Bianco i Kr.sand o partajja lite. Det ska bli skit kul.

Nu e det høg tid før mig att komma i några vettiga klæder, klistra på ett brett smile och bege mig.


Saknar dom redan =(

-Ina

Nu e de hær =)

oj oj tiden går fort. Hæmtade Mamma, Tobbe och Sara i Sandefjord efter jobbet i torsdags. Mia føljde med mig så jag slapp køra ensam, tack gumman =)

Igår var vi hos Marius føreldrar, grillade och åt våfflor...mmm det va sååå gott!!!

Idag har vi varit på sjøn och promenderat i skogen. Kvællen erbjuder vin, grillning och Wiiiiii =)

På g o hæmta dom

Inne i byn sitter vi på bryggan och æter Mias BigBite mackor

Hemma hos Marius føreldrar, Hilde, Trond, Silje och Kenneth var oxo med

dax att slæpa med dom på en tur


....det gick så dær =)


Forsatt trevlig helg folkens =)

-Ina

ÆNTLIGEN

Hela kvællen och en del av denna regninga natt har gått åt till att gøra om detta:


Till detta gæst rum:

Vi vill ju så klart ændra om och køpa nya saker, men mamma o de kommer imorn och då fick vi ta av det vi hade øver =) Som ni førstår blev vi ganska nøjda iallfall med tanke på hur det såg ut innan.

Idag var jag en slliten sjæl på jobbet efter gårdagens pers. fest, efter vår vinst Arendal VS Kr.Sand, hahaha Vi vannnnn =)

Vi e så bra !!!


Godnatt.

-InaSammlat...

...snæckor och mer vuxen poæng ; )
På en fin strand med strålande sol spatserade jag med sandalerna i handen, upp rullade jeans och plockade snæckor, fantastiskt, men bara lite halv roande och så kænde jag mig så gammal. Vænde o vred på de dær snæckorna før att se om jag kunde hitta några små perfekta skønheter. ?! Va hænde dær lixom. =)

Nu blir det stædning, får besøk ikvæll av Marius barndoms væen Eyvind och hans tjej Betina, vi ska spela wiiiiiii och jag ska vinna, ønska mig lycka till. haha!!!

Ha en bra kvæll, det ska jag! Men først ska jag stæda loss.
(skit rummet, førsøk hitta nått dær, Hallllåååå)


-Ina


Kul kvæll.

I går var Marius båda brøder Kenneth o Trond hær, æven Johannes, Tina och Helge var hos oss, Tyværr føljde inte Tina o Helge med ut så jag fick inta dans golvet som ensam tjej, men det gjord einget. Hitta både Cecilie o Jeanette ute ; )


Inveg armbande som jag fick av Cila o Sara, och halsbandet jag fick av Andy =)
Me and Tina  min søta Norsk norska væn =)

Trevlig kvæll med bara næra o kæraJejja o jag

Brøderna


På tiden att få igång den hær dagen oxo, æta nått gott men sunt kan, bli problem dær nær man inte orkar lyfta ett finger i onødan. Sætta mig ute njuta av att det inte regnar (som inatt), Springa och senare åka o hælsa på sværføreldrana.
Fullt upp.
 Længtar masser till torsdag då mamma o de kommer =)

-Ina


Igår/idag

Hade en riktigt trevlig kvæll igår hos Lene, bara typiskt att det just den dagen då vi satt ute o myste, så skulle det SJÆLVKLART børja o regna, Masser!!! Då fick vi sitta inne,ø førlorade lite kænslan av veranda hæng då, haha. Vart en tidig kvæll før alla. Marius hæmtade mig kl: 01. Så sov jag sækert en halvtimma efter det =)

topp från Cubus, jeans topshop skor Bianco och væska från BikBok

Nu ska jag snart få pankakor av min sambo och sen ska jag gøra mig redo før ett par timmar på Bianco. Och i kvæll nalkas en møjlig fødelsedags fest før Marius brar, vi får se vad vædret tillåter.

SeS!!

-Ina

Biljetterna ær bokade...

....Nu kommer de =) Næsta vecka får vi besøk av en del av min familj, ska bli så mysigt!
Vælkommna!!!

Tænkte visa några av min fina presenter jag fick på min dag 23/7 =)


Alex gav mig dessa underbara ROSA pærlor från USA =)
Av Cila och Sara fick jag ett super gulligt armband som man sjælv kan bygga upp personlig.
Av Vickan och Micka fick jag en svin stor blomma i en kanon fin vas, som redan fått en plats i hemmet. ;)


Min væn Andy gav mig ett sååå fint halsband och jag var imponerad att han valt ut det sjælv, haha!!

Tack Cila før min fest =)Elin gav mig presentkort  som kommer væl till pass. Och av familjen fick jag ett stort kalas med HELA familjen sammlad och så klart de dær obetydelse fulla lapparna æven kallade pengar. =)


Naty var med mig och Alex ut och åt och på en hel kvæll, det va vældigt mysigt. Måste vi gøra om snart!Marius tog med mig till stockholm, dær bode vi på hotell och jag fick shoppa på hans bekostnad, de gillar jag =)
Sen fick jag æven detta....Wiiiiii...så nu ska jag spela loss (træna tills mamma o de kommer)


Dagens:

Topp från Topshop, shorts vila och ny sandal från Bianco och armbandet æven det Bianco. 

Nya favvisen


Nu ska jag o springa sen ska jag ha en mys kvæll med "lite" vin (jobbar imorn) och veranda hæng hos Lene!!!

-Ina