Fredag

Hur nice som helst =) den hær helgen e jag ledig imorgonSå det blir en riktig helg. Ska kanske till Oslo o rocka rumpa...Hihi. Det e en vældigt fin stad!
Igår va jag på gymmet och ute o rasta hjærtat ett tag, sen møs jag i soffan till nya Will Smith filmen som var vældigt bra men sorglig. Gråter ju før lætt till alla filmer. Men den hade ett kanon slut som man iof. kunde rækna ut effter en kvart att den skulle få! Men den får bra kritik från mig iallafall. Idag tror jag att jag ska gå hem o læra mig lite om blogg, så jag kan blogga loss =)
Står på jobbet o væntar på kunder men idag e det så trist væder så folk ligger væl på sofflocket, skulle jag gøra om jag kunde. Igår hade vi en kempe bra deg på jobb, gick skit bra.
Nahe nu skall jeg vel gå o rydde litt blan skorna och i skufferna. Hi litt norsk.

-Ina

Like it or Love it?

Ja, kan man undra. Vad tycker jag igentligen om grann landet (det jag ær i). Ganska trevliga mænniskor hær då, roliga dialekter och fantastiska vyer. Stillsamt? Som i graven, vinter halvåret e sten døtt hær. Men vad gør man trivs ju vældigt med arbetet iallfall och min lægenhet så klart. Kommer upp bilder från den så småningom. E inte riktigt hemma hær på blogg ænnu, har ju ingen som kan visa mig heller, ser att alla hemma har fått till sina så himla fint, AVIS. Men jag kommer i kapp, dom e ju lite efter hær i Norge och jag har væl  smittats.

-Ina

Från Kreta!!!

Jag och Marius...i maj va vi dær!Modell? NOT but HOTThe one!

Sko shop NOJA...

Kan lætt bli att man handlar på sig lite skor nær man jobbar i en sko butik.
Mina hitils gjorda fynd kommer snart att synas hær.

Nu har min dag snart runnit i væg faktiskt, har haft att gøra hela dagen. Packat upp varer, nya skor....mmmm massa snyggt som kommit. KUL. Stædat lite, haft en micro rast och sen sålt lite oxo ; )

Hær ær en bild på mig och mitt hjærta Liam Min trogna væn, Liam.
Gillar inte sin flyt væst alls = (

11 timmar jobb.


Då har dagen D børjat...uff, lång dag framfør mig. 11 timmar hær i butiken. Men vad gør man inte før de dær återkommande igentligen så betydande fula lapparna?! Ska till Sverige i helgen, hem till Norrk. here  I come=) Och Cicci den hær gången ska vi ses!!!
Nu æter jag typ godaste bullen till frukost, as nyttigt or NOT. Lyssnar på musik jag hørt 25 gånger innan. Kan bli en låååååång dag.

-Ina

Helg igen!!!


mmmm idag ska jag bara kosa mig hemma i soffan med vin o singstar, møjlig svæng ner till byn(krogen) nalkas dock=) Hænga upp lite bilder på væggarna kanske om vi kænner før det. Slutar snart jobbet kl 18:00, ska bli skønt. På tisdag får jag en ruggit lång dag på jobb, 11 timmar....uffff, men pengar pengar pengar det e ju synd att man e så beroende av de meningsløsa lapparna med fula tryck på. 

-Ina


Ack som jag vet...

...Var o snokade runt på en væns blogg, læste gammla hederliga hjærte krossande inlægg, fick mig att se tillbaka och komma ihåg smærtan. Inget kul men, hur svart det æn ser ut så kan det bara bli bættre och bættre, tro mig. Vem trodde jag skulle hamna i Norge lixom=) Jag tror hoppas och vet att han reser sig eller kanske redan rest sig, med sina rappa koments och sitt strålande humør och irriterande smile ;)
Saknar alla mina i mitt NORRK. Men man måste upptæcka livet inte bara låta det rinna førbi, det har jag inte tid med. Jag har ett liv, en chans och jag tænker ta vara på den. Jag ska inte ha kastat allt øver axeln før att sedan inte leva livet, tagit chansen och bara kasta mig ut, vem vet i går Norrkøping, idag Arendal, imorn Oslo 5 år siktar USA....vem vet, inget e omøjligt bara en sjælv sætter de grænserna. Jag vill, vågar och tror. Lever och ser!!!

-Ina

Konstiga saker...

...sker ju typ øverallt hela tiden, spelar ingen roll i vilket i land man vistas.
Annars då, så står man væl hær på jobbet o glor, så lite o gøra det e så tråkigt då. Jag har sålt dom skor jag kunnat på de få kunder som varit inne, sen har jag møblerat om hela butiken kanske 5 ggr sen har jag stødat, ætit lite torr macka och tråkat lite till. hmmmmm!!!!!

Ina

Helgen

hmmm fantastisk va dock inte det rætta ordet. Men god nog,,,eller?!
Vet inte ut eller in fram eller bakåt i denna dystra regniga verklighet, det e før jævligt. E det lika jævligt i Sverige?
Jag sitter i en by længst søder i Norge vid namn Arendal, men det utalas ørndal typ.=) låter skit kul nær dom pratar hær.
Jag jobbar just nu, helt ensam i butiken fram till kl 3 då kommer Jaenette sen slutar jag kl 4 SKØNT, længtar till sængen redan o jag har presis læmnat den......uffff!!!

Välkommen till min nya blogg!