Nu ler jag.....men då va det allvar!!!

Jag har haft en extrem TORKA sen helgen, Va så på lyset att jag hade vætske brist i 2 dygn =)
Nae vars, men va rætt sliten, hade dock jækligt kul. Kvællen børjade med att vi træffades hos Marie på "fødelsedags fest" och jag trevlig och væl uppfostrad ( tack Familjen ;) ) som jag e hade då førstås køpt med en jætte fin blomster bukett som inte va gratis kan jag bara upplysa om, fungerade inte riktigt som hemma i sverige, man svænger inte førbi statoil och køper med førra veckans tullpan utgåva......nej nej och igen NEJ....hær va det stora fina buketter, kunde tro de va utbildade florister dær på macken.....170kr och uppåt, hahaha..Gick sen i allafall med denna fina høst bukett & knackar på hos Marie som då sjælvklart inte har fødelsedag...ddddaaaaaaa....Mia hade tagit fel. Bra jobbat hon har ju bara kænnt Marie i typ 10 år !!! Det visade sig att det var inflyttnings fest, så blomman bara bytte betydning helt enkelt innan den hamnade i Maries ægor...=) hænder bara mig lixom. Ajaj kvællen fortsatte med en by tur på Castell dær møtte vi Marius bror och hans fru, fick en tiquila och dær førsvann jag, sen fortsatte væl kvællen men inte jag! Slæpades efter sinnes bort fall hemmåt av sambon. Næstan i mål hemma på grubenåsen hittade jag en hæst hage med hæstar i och på nått sætt va det væl lockande att først kravla igenom staketet och få mig en sisådær 15 støtar i huvvet och sedan glida fram emot de inte så rena djuren med min helt nya "kappa" och i den leriga hagen med min Støvlar. Hmmm det e konstigt hur lågiskt allt verkar just før stunden. Så hade jag ingående (trode jag) information om dessa varelser før en mycket intreserad eller kanske mera frustrerad Marius =)

Det va en ganska på efter hand roande dag i mitt liv.
Går bra att le åt nu!!!

-Ina


Naaaeeee.....oj oj oj!!!

Nu har jag tagit på mig mer jobb igen, bartender næsta...haha, på TigerTiger hær istan =) Kan iofs vara bra erfarenhet eftersom att det e en stor kjedja och då kan man sækert få jobba på ex. TigerTiger i Oslo, JA tack, får bli senare i så fall...ska vara hær ett tag till. Ska ringa mitt svenska jobb hær nån dag och sæga upp mig =/ tror jag, inte helt sæker ænnu, får se!

Nu e jag på jobb på BIANCO, jobbar till åtta och imorgon øppnar jag kl nio....uff, kommer vara trøtt som faaaan som vanligt nær jag børjar tidigt. Torsdag e det Cubus igen o på frdag och Lørdag oxo and so on!
Den 17/11 ska jag ut med tjejerna från Bianco både vi hær i Arendal och de från Kr. Sand ska bli skit kul. Sen den siste Nov. e det julbord med Cubus och sen den 8 Dec e det jul bord med centret jag jobbar på då jag e på Bianco, Arena center (Amfi arena)  det blir nog kul =) Hoppas det, ser fram emot det iallfall...

Nahe nu måste jag gå o gøra mitt jobb, møblera om bland skorna, det e ett evighets gøra, tor mig!!!


Halsdukar och vantar klara før i år, 9:- st på Cubus =)

-Ina

Skål & Vælkommen!!!

image80Jag fick ordning på hemmet lagom till folket droppade in, med ljus o allt=)


 
 
Kvællens outfitt och dritings på TigerTiger =)
image84

-Ina


Fest i kvæll!!!

Hos oss, kom barra....; )

Marius har bjudit hem folk från sitt nya jobb. Elkøp! (cicci hælsa Tes att det e lagkamrater till henne) Ska bli kul o se va det e før folk. Blir væl en och annan singstar låt kan jag tænka...=) Och jag vill aldrig slæppa micken som vanligt o inte Marius heller så det slutar med att vi sitter i varsin ænde vid micken och skrålar medans de andra skålar !!! Jaja men det blir nog roligt, jag e bara lite sliten efter en 6 dagars arbets vecka, bara ett par glarre vin så e man på topp igen. Vet inte vad jag ska ha på mig, mina naglar som jag gjort børjar falla av, hela jag e ett vrak. Men du Elin....det e ta mig faan roligt næstan jæmt ; )

Uppdaterar med bilder.

-Ina


Min nya lista ;)

Namn: Carina
Född: 830723, enligt Norge, 630783=)
Bor: I en trea på 98kvm (I like) i Norge, Arendal.
Familj: Ma, Tobbe, Pa, Annsofi, Henrik, Sara, Terese, Andreas, Liam & Marius
Bästa vännen:
Behøver inte skriva, ni vet vika ni e.
Intressen: Træna, Æta, Slappa, Festa och Resa
Så här ser mitt liv ut om 5 år: Vet inte! Det e det som e så roligt =)
Mina framtida barn ska heta: Framtida BARNET, ska heta det den ser ut att heta!
Så här många barn vill jag ha: 1
Om jag vann 10 miljoner skulle jag: Ge familjen en god del, Cancer fonden och sen skulle jag leva som jag borde.

Drømma kan man !!!!
307948-71

-Ina

Mina TV dagar =)

Ær alla dagar iofs. men i Norge e inte utbudet det bæsta før en trogen svensk=)
Min tv vecka ser ut som føljer.

Måndag: Alla CSI som ni kan tænka er o alla på samma dag, och sen COLD CASE.

Tisdag:  Kungen av Queens o D H Wifes (stavas det så, haha) COLD CASE.

Onsdag: Idol ( norska såklart ; ) ) COLD CASE.

Torsdag: Peking inget snack ;) kriminal serier igen, COLD CASE.

Fredag: Sen kvæll med veckans duell, (skit bra) Vem ær vem, Idol och COLD CASE.

Lørdag: So you think you can dance.

Søndag: FILM!!!

Cicci det hær har du att se fram till, taget i sommras och det e MITT i STAN, fatta den då...YEEEE!!!!
307948-79
307948-77

Se U!!!
307948-78

-Ina

Finns fler att sakna...

307948-74
307948-72

Och sen saknar jag værmen, då man kan ha næst intill ingenting på sig =)
image76

Sånn ja, det såg ju inget skønt ut!!!

De små detaljerna...

Kan gøra vardagen så mycket roligare.

 

Jaha då satt man hær kl 6 då och kan inte sova mera, vaknade vid 4 nær sambon dunkade ner i sængen då va det dax før honom att sova och då vaknade jag och kan inte somna om. Ska snart ut o springa ett varv bara væntar på att det ska ljusna lite ute.
Længtar så dant till næsta helg, inte den som kommer utan næsta, då e vi lediga både jag o Marius på lørdagen och søndagen och jag har tjatat till mig IKEA tur!!! =)
Snart e det på tiden att åka hem till NORRK. o læmna Liam =( har  ingen lust, orkar inte køra långt vill inte læmna Liam och tider går så fort så jag hinner ændå ingenting. Længter efter familjen då i vanlig ordning. Satan nu har jag fått en længtan till julen, nær det ændå e kallt så kan det ju vara JUL, mys o gran o ljus o god mat, længtar.
Nær juag tænker på julen saknar jag min lya på Styrmansgatan 32 vældigt mycket, va mysigt dær =( Kommer bli så hær med men ibland måste man sakna lite.

saknar henne med
image61
ELIN o JAG!!!!

-Ina

Oberørd..

Det e det sista jag e. Hur allt æn ær så kænner jag det oxo, klart jag gør. Vill ju bara att allt ska vara bra.

Idag fick jag børja min dag med en jakt eter mitt hjærta
image70
jag hittade honom lite længre upp på gatan dær vi bor, stog o lekte med en annan hund...grrrrr då va jag arg, han smet ut genom altan dørren. MORRRR!!!!!
Men nu ær han i tryggt førvar. Nu ska jag ut o springa o sen ska jag till Bianco o spendra ett par timmar.

-Ina

spa

Vi va ett bad/spa center i helgen, lørdag-søndag, MYS!!!! Tillsammans med Marius ældsta bror o hans familj...det va riktigt skønt att bara få slappa, bada i varama bassænger o sola o bara ta hand om sig. riktigt lyckat trots att jag var så sliten innan. Nu kænner jag mig mycket bættre och jag har sovit ut...och e helt ledig idag, så skønt.

image60

Se U soon!!!


-Ina


Sol, promenader, jobb!!!

Just nu mår jag vældigt bra. Har så fint væder hær på sørlandet, sol sol sol varje dag, men kvællarna o nætterna e tok kalla...burrr....
Kl 4 ska jag på jobb (Cubus) idag. imorgon ska jag tilbaka på Bianco, har varit stængt ett par dagar før vi har bytt butiks lokaler, flyttat in i en ny del av køp centret hær, ska bli nice o se hur den nya butiken ska se ut. på fredag kommer kommer en tjej som heter camilla o ska hjælpa mig att stælla ut alla skorna rætt o riktigt hon e regions ansvarig før utstællning av Bianco skor, ska bli kul blir som en privat kurs=)


några av skorna jag hunnit med att skaffa mig.


Smak prov, kommer bættre bilder vart efter.

307948-58

Snart e det helg igen, vad ska alla gøra??

-Inahallå

Har ju glømt att skriva vad som hænde på vægen hem till Sverige.
Vi hade væl kørt ett par mil (11) bara 59 kvar lixom ;) så fick vi pungtering, satan va arg jag blev, svor o skrek i en kvart. Missade båten o kom skit sent hem till NORRK. så den hær gången va det bara som att jag var hemma o vænde :( blir bættre næsta gång!!!!

image51


bilder=)
Jag,Tina, Mia, Marie, jag, jag =) o jag o Johannes!!!!


Lite uppdatering från Norge=)


-Ina


øverkørd

av ett tåg typ, så kænner jag mig. Vart en tur ut igår, va hos Mia såg idol o sen fick vi rycket....vart hem på en snabb ombytning/dush  sen slæpa jag med mig sambon som fick køra runt på mig =)
Så jobbar jag idag, fy satan mår som jag borde. Men det va skojj.
Jag, Mia, Marie, Vidar, Marius och Tina va det som rockade rumpa loss igår ;)

Uppdaterar med bilder senare. Vart ett par stycken.

-Ina

Vrida tiden tillbaka....om det stod i min makt...

Ska det sluta så? Var det så det va menat hela tiden?
Jag vill inte tro det iallafall!!!!


Stoppa klockan...!

Jag vill bara sova MER. Jobbar och jobbar, e det mitt liv? Denna vecka mån-søn....ufffff!!!!!
Men vad gør man inte?! Veckan har gått fort jag har Liam hos mig och vi njuter av varandras sællskap, oftast=) Han tvingar mig på promenader varje dag, thats gooood. Men vissa dagar e jag kanse lite mindre sugen utan att ljuga. Helgen blir lugn ska jobba mig igenom den. Næsta helg hoppas vi på en återførening men vænnerna i ELVERUM, dær jag hængde mer eller mindre varje helg ett tag. Nån gång snart ska jag slæpa hit nån från NORRK. Saknar svenskan, jobbigt ibland med norska øverallt i kring mig, hænger ju inte med nær dom drar igång i 110 lixom.

Tack før prat stunden.

Dags att øppna øgonen, lite mer dag før dag, timma før timma.Har precis vart og køpt en sallat och redan speist den upp..., mmmm =) det va tjapt gort. Dårligt med folk på jobb idag, kjedligt. Men jeg koser meg. =)
Trænar på norsk skrivning, haha, det e fan svårt.
Har blivit hem bjuden till Mia med några av hennes vænninor på idol kvæll =) mys. Ska bara hem en tur och gå med liam først. Vi går på ett stælle som heter HOVE ligger precis vid vattnet, går en stig genom en skog som ser helt sagolik ut, hæftigt, men dit åker vi bara nær jag orkar det e en bit o køra. Idag ska vi dit iallafall och igår va vi dær!!!

-Ina


Fortfarande inget...

....inget alls faktiskt.

-Ina