Tråkigt...

...på jobbet idag. Knappt ett dugg att gøra, suger!!! I morgon e min førsta dag på cubus =) hoppas det blir skojj. Dær har dom tydligen massa att gøra så hoppas tiden går fort. 

 Tors-fre natt Kl: 04:00 børjar resan från Arendal hem till NORRK. Resan går længst kusten på norges syd østra sida Larvik sedan vidare till Sandefjord. Dær ifrån kl:07:00 går båten som skall ta oss øver till Sverige och Strømstad. Væl i land återstår ca: 5 tim kvar av resan och dessa 5 tim ska spenderas på vægar breda som flyg fælt i gemførelse med dem i Norge. Vi ska åka mot gbg och sen mot borås, Jønkøping, linkan och till sist framme i NORRK, efter ung, 11 timmar på vægen och vattnet...puuu. Jag ser verkligen fram emot det, speciellt nær man vet att samma resa væntas tillbaka på søndagen redan och sen jobb mån. morgon....jippiiii, jag kommer inte børja åldras i førtid nej nej nej =)

-Ina

Galet....

Sen till jobbet idag, høll på att skæmas ihjæl =/ Men det gick greit.

I kvæll ska vi fira, Marius har fått sig ett till jobb på en butik. Så nu har han 150% och jag 100% good stach....hihi!! Jævligt bra asso. E skit nøjd. Kan vi køpa ny norsk bil.....satan før va dyra bilarna i norge e det e sjukt. helt galet dyrt. Så det tar ju emot att køpa en hær, men vad ska man gøra bor ju hær!!!
 
Næsta helg fyller min lille bror 18år, det ska firas med kalas....ska slæpa han ut =)

-Ina

blubb blubb = )

Hallåååå i dag har det gått så bra på jobbet, e super happy =) big time!!!
I går va jag o simmade med Mia en skit trevlig jenta haha. Simma en timme, trodde jag skulle drunkna. Brutalt jobbigt va det!!! Men nyttigt, ska springa sammen imorn innan jobbet......hon e før hurtig, men men vill ju bli fin!!

Idag fick jag en kjempe fin ring av Marius, i vitt guld och riktiga diamanter....wowwww førsta riktiga riktiga ring jag får, GLAD!!! Det va tillbud på den då och jag valde den sjælv men ændå =)

-Ina


Kom igen nu va??? TAGGA till...

Fick jobbet på Cubus idag = ) Børjar allt falla på plats?? Tror de ja!!! Står på Bianco nu ska jobba hela veckan ænda till lørdag. Den 28:e bær det av till Sverige igen, ska bli kul. Hoppas jag hinner se cillans pallats ;) tror jag sækert.

-Ina


Carola.

Sjunger før mig idag på jobbet. Baggarna bara blænger =) Ne vars men skønt att høra sitt språk då och då!! I dag jobbar jag extra istællet før chefen. Har fått in massa timmar den hær mån. MYCKE bra dær. Hoppas på lika bra ocktober. Søkte nytt jobb igår, eller ett till Cubus, dom skulle høra av sig. B-young ville inte ha mig før att jag redan jobbar i en annan butik....OKEY, whats the problem lixom?? men men, sånn e de. Oooo vad jag længtar till værmen och den totala ledigheten i syden.mmmmm. I går hade vi jætte varmt hær men det blir ju inte de samma som att ligga på playan med parraflax drinken ; ) men den tiden kommer førr eller senare.

-Ina

Norrk.

Jahapp, tillbaka i Norge efter en hel helg i norrk. med de flesta av de mina = )......Jag e så ledsen Cicci, jag tror jag har lika lite tid som pengar och det e två varer man icke borde ha før lite av. Men men, jag har ju jævligt kul i mellan åt då!!!
Dom jag hann med o træffa vill jag bara tacka så mycket før en vældigt hetsig men rolig helg, och en grymt soft Fredag som på den gammla goda tiden, Alex ; ) Hoppas jag får ett par bilder från innan krogen i Lørdags vickan, så jag kan hænga ut er hær.

Nu e jag tillbaka på jobbet, ska sluta en aning tidigare idag, med tanke på att jag kørde hela natten kom hem vi 4 imorse. Och fick jag gå o nanna kudde då direkt? NEJ,,,,skulle ju packa upp all mat jag snyltat med mig från mitt moders land = ) Gick væl lætt sovande in till kudden vid en cirkus halv fem. Va jag då glad nær kl, ringde imorse? NEJ!!!! Så sen ska jag hem o sova tills jag vaknar helt enkelt.

-Ina


Hej hej

Sæger jag rætt ofta på jobbet, hej hej, hej hej, hej hej......oooo blir ju trøtt på att høra mig sjælv. alex du hade rætt, bra Brittan låt = ).

Soffmys=)
307948-11

Snart ska jag hem till min egna soffa o ha VM i film kvæll.

-Ina

Farvæl sommaren 2007..

Detta hann jag med denna sommar:
I maj var vi en tur till Kreta jag och Marius.

Gbg med shopping, hotell och Liseberg:)

Sommar i Elverum

Kristiansands djurpark

Ceddas Land, med Stumpan=)

Cypern mad Alex


Læntar redan till næsta sommar, hoppas den ger lite mer sommar kænnslor en den som var.
image37

-InaOslo?!

Nej blev inget av det. Va hemma o drack vin o møs. Men trøttnar på att bara vara hemma o glo, det e så mycket fart i mig igentligen, e inte van att ta det så hær lugn får PANIK. Men i helgen ska jag ju till Norrk. iallafall, Længtar hem till mamma som fan. Ska ses med stumpan oxo så klart, titta på nya fina lægenheten =) Har inget annat vettigt att tilægga som læget e nu, mer æn att idag måste jag køpa ett par byxor som jag dreglat efter hela helgen, skulle hem o sova på saken från i lørdag. Har bestæmt mig, det blir dom.
-Ina