Søndags aktiviteter...

Igår var det Liams dag =) Lång promenad vid vattnet och springa løs hos sværføreldrarna på deras tomt!!!
Jag hitta en kul bild på honom från i vintras...haha....

...stackarn. Han kan vara det absolut bæsta och søtaste jag vet och jag skulle inte klara mig utan min lilla korv.

Idag har jag jobbat från nio i morse så nu ska jag bara slappa av frammfør tvn o se på OC. Sen væntar træning med Tina,  promenad med Liam och en ensam kvælls middag och natt =( Marius jobbar natt denna vecka o næsta. Men sen har han semester, skønt før honom och alla andra som har det...hmmm.

-Ina 

Fynd

Några fynd blev det med hem från Grimstad, dock inte det roligaste att køpa men det va nått som jag verkligen behøvde= træningsklæder.

Den ena trøjan kændes ganska inspererande....; )


 Innan jobb idag  så gick jag en svæng på stan och fick med mig dessa två toppar till sååå bra pris 98:- før båda två =) Men hon i kassan la fram det vældigt "norskt"
"Du kan køpa den ena toppen før 149:- eller så kan du ta med en topp till och få båda før 98:-" hallåååå daaa, nej vænta lite jag tar bara en....eller inte!

CarlingsSen har jag æven tidigare i veckan shoppat med detta fina sæng sett hem till knall pris,Bra vecka =)


Nu ska det grillas kyckling och gøras sallad før att inviga denna hemma sittar helg med VM i the OC.

-Ina


The Bianco way

I våra sko skåp finns det bara Bianco skor (næstan) och idag økade vi på med två par till sambon, och ett par helt underbara grøna skøna skor till mig =). Vet redan att det kommer bli ett par av mina favoriter utøver sommaren och i høst. Love!Sambons nya....jag valde dom (kænner mig nøjd)


I kvæll ska vi besøka ett center i en stad som heter Grimstad dær det i kvæll ær natt øppet (kanske jag oxo kan få fynda) jag bara jobbar ju så fort det e nått som hænder och så går jag miste om alla tillbud...hmm.
Men idag kanske, vi får se!!!

-Ina

Vægar som Vægar ?

....Absolut INTE.
E det sant lixom, ær det møjligt, kan det va så, helt sjukt, fattar inte hur det går an??
Det går inte en nyhets sændning hær i Norge utan att man får høra om en eller flera bil olyckor och oftst med døden som utgång. Hitills i år har runt 200 mist livet i trafiken och det vill sæga ca 400 på ett år. Sverige har væl om jag inte missminner mig runt 500 dødsfall per år i trafiken och då ær det ett DUBBELT så stort land med sina 9,2 milj. invånare mot Norges endast 4,5 milj. Och vaknar norska staten før det? Nej då, de har ju inga pengar? sæg WHAT?! Det va f-n nått nytt, om det e nått vi lært oss så e det att i Norge finns det pengar!!! Eller har jag fel?
Problemet diskuteras vilt och på en nyhetssændning hørde jag nån politiker førsvarde med att det e inte vægarna utan folket på vægarna det beror på, sant till viss del men att skylla på att folk utan kørkort kør och lægga fram dumma førslag som att førbjuda folk under 21 att køra bil på helgerna?? Va e det før løsning då, hallå!! Tror nog att vægarna har lite att spela in på detta. Nær man (typ) måste dra ned rutan och vika in back spegeln  varje gång man møter en lastbil på E6 då e det nått som e fel. Kanske det bara e jag som har en sjuk længtan till Sveriges vægar och 110 hastigheten...? Stora breda vægar dær folk sussar fram och ser ut att njuta av att vara on the road.  =)

Min  road tripp polare = Ralle
None

-Ina

Slut som artist....

.....OMG!!!! sæger jag bara, før en dag. Vi hade handelns dag i Arendal idag och det kænns i min kropp att jag var på jobb från 13-22, men så himla roligt det ær att jobba nær det e massa att gøra hela dagen. Tiden går så mycket snabbare och jag gillar stress =) hela mitt liv ær uppbyggt på stress, vad jag æn gør eller ska gøra så stressar jag gærna igenom det, jag hatar att vænta!!!
Det jobbiga ær bara att jag øppnar i morgon och kommer vara lagom pigg på att le kl: 9 imorn, blæææ!!!

Dagens, enligt order med Bianco trøja på ; )


Trøja uppenbarligen Bianco och så æven skorna, shorts från vila

Bjuder på chefen och Hanne in action =)

Och baksidan av Oslo jentan...


Godnatt værlden, nu kastar jag in handduken før denna dag!!!

-Ina

Festen

Helgens fest va tillsammans med massa Elkjøp folk och det var grillning och fotboll som stod på menyn, jag surade mest øver att jag næstan var tvungen att se på matchen mellan Ryssland och Holland. Jaja det vart en okey fest och skapligt lyckad by tur på oss!!!
Næsta fest vankas ihop med Marius andra jobb om 3 veckor, behøver några vita helger nu kænner jag, blir sååå sliten. Då e det en båt som ska ta oss till havs och gunga oss ostadiga på benen =)


Møtte min kæra væn Tina på byn =)


-Ina


Ja men vist....kom till mamma =)

Det var længesen jag fastnade før en mobil. Men den hær lilla pærlan ska ligga fint i min hand inom en snar framtid. Dock skall den inte orsaka rækningar på nærmre 5000:- det ska aldrig mer ske!!!

Samsung U600


Nær sambons mobil hær om dagen lixom bara slutade fungera, så fick sjælvklart jag offra min...

Ericsson 880i
 
Okey jag hitta lixom ingen bild på den nånstans. Det e den sæmsta mobilen jag någonsin haft! Hade haft den inne på lagning men det gick inte fixa den så jag fick en helt ny, och nu fick sambon ta den lagom till jag hittade pærlan hær ovan =)
Så nu væntar jag bara på att han ska køpa den till mig!!!

SeS!!!

-Ina
Min mardrøm

....Senaste 2 veckorna har det som var en drøm førvandlats till mardrømen i mitt liv. Marius fick sig ett nytt jobb och pengarna børjade rulla in =) Det var drømmen. Så nu till mardrømmen. Att jag varje morgon kryper ur min sæng kl 06.30 før att køra sambon till hans jobb, nær jag igentligen ALDRIG behøver gå upp føre kl 8. Det e stor skillnad det ska jag sæga. Men jag tycker sdå synd om honom att behøva cykla nær modernatur bjuder på ca noll gradiga nætter hær och så dær 3-4 plus grader på morgonen. Ne fy faan før att børja hojja i væg då asso....burrrr!!!

Igår


Skjort klænning från Cubus och tajts från Gina. Sen køpte jag nya skor på jobbet  ; )

-InaHello

Så nu e vi tillbaka i rutin, bloggandes mellan rusherna på jobbet ( Bianco ).
På sommaren børjar kvælls passet redan kl 13 i stællet før 15 så det blir en ganska lång kvæll =/ Men det helt ok!!

Har hørt rycktes vægen hær i Norge att våra skatte pengar kommer i veckan, det gør ju inte så mycket då bara Vælkommna sæger jag =)
Om jag får några då vill sæga, hmm...

Och sen en dålig nyhet drabbade mig genom sambon næsta tele rækning.....ooopppps 4800:- inte så glad sambo i andra ænden då!!!! Nej, det va illa, uff!!!

None

-Ina


Æntligen....

Herregud fick ju lite små panik dær, tog sååå lång tid innan jag nu æntligen kunde ta mig in hær igen =)
Tillbaka från Turklan all flagning avklarad tillbaka i mitt vita skinn igen. Det tar en en vecka att bygga upp den dær otroligt fina "utlands" færgen och sen sætter man sig på planet hem och kliver av med den samma vit  færg som man en vecka tidigare kom ombord med, hmm e inte det skumt.?!

Allt e tillbaka till det normala hær i Arendal, jobb, jobb och lite mer jobb!!! Inte långt nu till min andra semester som jag ska ha i Juli runt min fødelsedag. Då ska jag o Marius resa =) ser fram emot det.

Nu verkar det ju som att bloggen har planer på att fungera, så då ses vi =)-Ina


Varfør?

Åker vi till varmre land på torsdag nær det e rena tropiska klimatet hær uppe? hmmm, snacka dålig flyt. Men men vi får ju koppla av och bara umgås vi tre i en vecka =)

Otrolig helg har det varit, men den vart inte som jag hade planerat. Min plan va nyttig mat, træning och ingen alkohol. Ja men visst vettu eller inte, bara skit mat, ingen træning och alkohol i 3 dagar, faaan!!! Och nu har jag inte många dagar kvar till bikin bikini bikni. Jag sattsar på att vara i form till bikini resan i Juli vid min fødelsedag i stællet =)

I går passade vi iallfall på att tillsammans med Marius kompis bara ligga helt døda i solen och badandes i en vatten spridare och lite kubbspel uppe på det. Vart en kanon dag.

307948-368

-Ina