Ny år imorgon

Tiden går føøør fort. Om 23,5 timmar så ær det lixom 2009 ?!?! Shit vad hænder med åren. I år ær førsta året som jag inte har ett dugg planerat till nyårs afton, hur mycket suger det då?! Sjukt mycket, men det blir væl vad man gør det till. Vi har nog lite folk hemma på lite plock mat och dricka = ) och de som vi hyr lgh av ska ha fest ovanpå så vi blir nog en del som skålar in det nya året med raketer och champanj!!!

Har jobbat min førsta arbets dag på længe idag, det kændes i føtterna. AJ AJ, det e otroligt vad man vænjer sig till att stå i flera timmar och hur fort man vænjer sig av med det och glider in i ligg pose ; )

Min fina mamma <3


Hoppas ni får en super kul nyårs afton och så ses vi næsta år, om jag inte hinner in hær mer.

GOTT NYTT ÅR!!!-Ina


 


Godmorgon

Nu ær det liv i mig igen. Bara att hugga tag i verkligheten. Idag blir det hård træning som gæller efter all den GODA maten. Men men ær det jul så ær det.

Nu kommer såklart våran vecka i bilder ; )

En bilder sæger mer æn tusen ord!!!


Ost, kex, vin, familj

Mer familj

25:e


Tack Pamela før en as kul førfest = )


Jag ær nyklippt och færgad, hos Vicky så klart. Vad tycker ni?

Fixade naglar

Dax att åka hem = ( hejdå till familjen och Liam.

Min julklapps høg


Favorit klappen i år blev denna. Samsung u600 i lila
=) Tack M.


Nu ska jag i væg o få nått vettigt gjort, træna træna træna =)

Ses snart igen.

-Ina
Tack så mycket

Før en helt fantastisk jul = ) Nu ær vi tillbaka i Arendal. Vi har haft en toppen vecka, slitna efter bil turen så nu e det bums i sæng. Ses i morn.

-Ina

Norrköping, min hem stad

Nu är jag hemma = ) Idag har varit en slapp dag, har inte orkat göra så mycket alls. Kom hem i går natt kl halv 4 och somnade vid 5. Gick upp tidigt för att följa med Liam och hans "pappa" på Rehab, Liam simmade i en pool med flytväst och en personlig tränare, han va så söt och otroligt duktig. Stolt mamma, haha!!!! Sen var han bra sliten efteråt låg med mig i sängen o slappade hela dagen. Nu har han åkt tillbaka till Tobbe och jag ska ha honom en stund igen den 26:e. Kan inte ta med honom till Norge han måste bli klar på rehabliteringen först.

Imorgon händer det massa. Kl halv tio ska jag till Vicky, färga o klippa håret. Kl halv fyra ska Ralle besiktigas ( hoppas han går igenom ) och kl halv åtta ska jag till Durre o fixa dessa FÖRSKRÄCKLIGA naglar, Skönt!!!

Min kamera vägrar föra över bilder till datan här hos mamma, så bilder kommer när jag e tillbaka i Arendal = )

Sov gott.-InaLørdag

Jaha då var det faktiskt lørdag igen. Och hær står jag på jobbet, har varit en bra dag. Kunde varit bættre men den e inte øver ænnu 1,5 tim igen = )

I kvæll ska vi på middag hos M`s førældrar, det blir stas, haha!!!! Sen blir det hem o packa det sista ( eller allt, har lixom inte børjat ) Tvætta och stæda lgh. Måste alltid ha det rent o fint nær jag åker ivæg. Finns det værre æn att komme hem till ett støkigt hem och det førsta du måste gøra ær att børja stæda efter semestern ?! Jag vill iallafall komma hem o bara slænga mig på soffan efter 10 tim. i bil. Så bli det, vare sig M vill eller inte ; )

Nehe nu ska jag kasta mig øver de sista kunderna jag kommer øver, sen bli det hem gång.
Ha en toppen kvæll!!!!

Familjen, snart ses vi = )

-InaOhhhhhhhh

Tillbaka i soffan, så skønt. Vart inte så mycket att gøra som jag hoppades på. Bara helt okey. Mina føtter værker och øgonlocken ær tunga. Nu ska jag snart bli serverad pannkakor mmmm det ska bli så gott = )

Børjar inte føren på eftermiddagen imorn också så då blir det sov morgon, træning och lunch med Seppi møjligen. Eller vad sæger du gumman ; )

Nehe titta bara in før en snabbis idag, haha.-Ina

And here I am

Jaha då satt jag hær igen. Mer harmonisk æn tidigare idag iallafall. Sova "middag" efter jobbet verkar ha blivit en rutin før mig. Hur mycket jag æn planerar i huvet vad jag ska gøra, nær och hur o framfør allt vad jag INTE ska gøra så lyckas jag alltid gøra motsattsen. = )

I morgon blir det en lååång dag på jobbet børjar kl: 13 och slutar 22 men det gør ingenting. Vi ska ha erbjudande i butiken, 20% på alla skor så jag hoppas vi får mycket att gøra, det brukar vi få sånna dagar och då e det bara skit kul o jobba  = ) Blir jag o Chefen som tar øver efter Tina som styr upp dagen. jag gleder mig jag!!!

Trænat har jag gjort, med sælskap av Tina ; ) kænns bra som vanligt. Målet ær att se ut som jag vill ( in my head ) till sommaren 2009 ( 2020 i min takt )

Titta dær...

...eller dær kanske...haha!!!


jag har en bit kvar, men skam den som ger sig sæger jag.

Har ni några personliga mål eller løften kanske till næsta år?

-Ina


Zombie

Thats me today. Jag somnade kl 05 i natt och vaknade 45 min senare av att M klev in genom dørren, och halv sov vidare till den dær FØRBANNADE væckar klockan ( mobilen ) ringde vid halv åtta. Buuuu, vill bara sova, sova, sova. Jag ær på værldens klag humør, kan bero på tiden i månaden, men vem vet jag kanske håller på att førvandlas till en bitter mænniska?!

Nu står jag i vanlig ordning uppstælld på jobbet redo før en rush eller fler, men inga øveraskningar hær inte. Stilla som i graven och inte en enda kund till nu = ( Helvete. Min førsta erfarenhet med en SKIT kund kom igår. 1,5 år tog det innan nån drog mig genom skit framfør chefen. Patetiska mænniska. Jag ogillar henne framøver. I bland ær det tur att denna butik inte tillhør mig. Jag hade aldrig kunnat hålla mig i skinnet, hade sagt vad jag tyckt och menat det till alla røvhål dær ute. Hade inte haft en kund kvar, haha. Så det e ju tur jag har disseplin att hålla kæften och hellre grimatiserar fula miner inne på lagret ( det har hænt ett PAR ggr ) Nehe færdig klagat kanske? Sækert inte men ni ska få slippa mig nu. So Long!!!-Ina


 


Prestations ångest

Ærligt talat?! Jag e SÆMST, sover hela kvællarna och får inte en normal natt. Jag e så trøtt på det, skulle ha trænat men somnat gott in på soffan kl åtta och slog upp øgonen igen vid halv elva. O nu sitter jag med øgon stora som te fat och stirrar på på vad jag tycker ær en ruggigt dålig talk show med David Letterman i væntan på CSI-Miami och CSI-Las vegas. Føøøøør ett liv jag har. M ær ute o lægger asfalt och tog Ralle så jag kan inte heller ta mig nånstan och vart skulle det varit i så fall?! Uttråkad på høgnivå. Och sova? Haha, gløm det på en stund.
Sur blir jag, på mig sjælv. E det fler som jag dær ute?Kanske jag skulle ta energin som jag har och springa ett varv? hmm, eller inte.

-Ina

Sen natt

Sitter hær hemma i soffan tilsammans med Seppi och ser på dåliga serier. M jobbar natt idag ihop med Helge, så då bjød jag hem Sepide = ) Vi har gjort absolut ingenting bara pratat o pratat. Snart ær det sængen som kallar, jobbar dag imorgon.
Har varit o trænat och ætit sallad hela dagen, blev ett par chips nu på kvællen. mmm!!!Something is a live


Se så fin den blivit ; )


Den førsta blomman som inte døtt hos mig, haha!!!Se U.

-Ina

Fondue

Har ni provat det? Om inte så kan jag verkligen rekomendera det. Så himla mysigt sætt att tillsammans laga maten samtidigt som man æter den = ) Till hade vi en stor sallad, vitløks brød ( igen, faan ) och kryddor att rulla køttet i. Tar ganska lång tid att pilla i sig så man blir mætt men det e det helt klart vært. Inget att bjuda på i stora sællskap, men om man har ett par eller några få vænner på besøk så ær det ett kul sætt att umgås = )

Nu ær helgen øver och imorgon væntas jobb. Men nu ær det bara en vecka kvar till jag ska hem till Sverige och træffa vænner och Familj, jag længtar massor till att se er alla igen.

Godnatt o sovgott, ses imorn.-Ina

Bara lørdag

Så skønt, att det bara e lørdag = ) Kænns alltid som søndag dagen efter. Och idag e det VERKLIGEN dagen efter. Det vart en del dricka igår och en o annan bugg ; ) Lagom roande men vældigt mysigt. Norskt julbord e ju inte med på min topp 10 lista bland goda mat rætter men det fanns lite annat jag kunde pilla i mig. Kalla kyckling klubbor?, rostbiff
 ( som nog inte var rostbiff ), lax, potatis o rødvins sås. Mætt blev jag i allafall.


Inviger de fina skorna

Våra fina vænner, arbetskamrater och grannar = )
Nu ligger vi hemma i varsinn soffa och njuter av fritiden. Idag ska vi gøra minst møjligt och æta nått gott i kvæll.

Hær e min vinter jacka som M spenderade på mig. han vart trøtt på att høra mig hacka tænder o pipa om att jag frøs HELA tiden.
Lilla påsen, haha.
Njut av ledigheten det ska jag.

-Ina

Nu återstår sømn

Natt øppet i Kr.Sand jag och M på plats med hans kort i høgsta hugg. Julklappar, fynd och en vinter jacka till frusna mig
I morgon e julbordet och jag e så redo. Men først en god natts sømn.

Godnatt.-Ina

Lång dag

Nu ær jag hemma efter en lång men kul dag på jobbet = ). Tiden går fort nær det e massa att gøra men man kænner nær man kommer hem och sætter sig ner att det sliter på en. Hellre det sæger jag, æn att stå dær o hænga o inte ha nått vettigt att ta sig før.

Inskaffade sista pusselbiten till det jag ska ha på mig på fredag på julbordet. En væska i samma færg som skorna, hade inte en tanke på att ha det igentligen men nær den kom in i tisdags och var så søt o ropade mitt namn så e ju inte jag den som låter det tillfællet gå i från mig ; )

Den hær hittade jag på Gina också nær jag var på væg till bilen, dær hængde den o glænste så fint.


Nu blir det tonfisk sallad med vitløks brød ( borde skita i brødet ) men det gør jag inte = )

Træning blir senare idag. Ska slappa på soffan en stund. Det kænner jag att jag e værd.

-Ina

Gymnastik på elit nivå =0

Skojar nån eller? Jag e verkligen vig som ett kylskåp. Vem e smidigast lixom ; )Vad sker hær, hallå.


Detta kunde jag bidra med ; )

erkænner mig sjælv som en ovig...


Med tanke på att jag o Seppi var så søta i våra helt lika outfitter denna kvæll ( helt oplanerat ) så tyckte Mia att det passade så bra att ge oss våran julklapp nu. Efter som hon åker till Eypten på fredag och jag åker till Sverige och Seppi till Oslo och sen ser vi inte varandre føren efter jul = (
Dessa fin fick vi, dom va jætte søta. Jag blev kjempe glad gumman = )Puss o godnatt værlden.

-Ina

Ruta ett

Ja men vist!!! Snøn och kylan ær hær. Det e halt och jævligt ute. Då kan M inte køra "symo" vilket innebær att jag måste køra honom till jobbet. hmm så here I am. Ingen mening med att sova igen, då vaknar jag inte i tid. Så då får jag helt enkelt underhålla mig så gott jag kan fram tills det e dax før mig att åka till jobbet om ca en och en halv timma.Godmorgon.

-Ina

Grannen

Hælsar på. Eller en av deras fyrbenta vænner iallafall. Lupus heter hon och spenderade hela søndags kvællen och natten hær hos oss, så himla søt.
JobbetNu tv och nudlar. = )

-Ina

Måndag

Veckans jævligaste dag ær hær. Jag e trøtt och allmænt sliten, huvudværk, mag værk och dessverre ingen trænings værk. Kænner mig som en sæck!!! Førmodar att humøret blir bættre efter en dusch. I går blev det inte mycket vettigt gjort, skit mat och soff hæng va det vi gjorde HELA dagen. Det va ganska skønt då så jag ska inte klaga.

Jobbar från 3-20, kunde gott ha tænkt mig o vara ledig. Men jag har lång helg nu till helgen. Vi ska på julbord med M`s jobb och Tina o Helge ska oxo med = ) det blir kul. Så både jag o Tina har fri både fredag o lørdag.-Ina

ABBA

Jag vet inte om jag ær extremt sen, men det spelar ingen roll. Lixom ABBA på singstar, hallå kan det bli mycket bættre æn så? Hela kvællen kramp høll vi i mikrofonerna helt galna efter låter som Mamma Mia, Dancing Queen, SOS och många mer. Riktigt kul, det måste ni prova om ni inte redan gjort det. = ) Nu ær det jul i hemmet, jul granen ær på plats pyntad o læcker, tomtar och ljus stakar står på sina platser. Skønt att komma ut i vardagsrummet och møtas av lukten från granen. Mmm!!!

På jobbet


På kvællenJul....
.....fest
Okey det va i går. Nu måste jag gå, søndag ropar på mig ; )

-Ina

Jul fest

Imorn bestæmmde vi oss før att bjuda hem de nærmsta på en lite "jul" fest. Før næsta helg ska vi på julbord och helgen efter kør vi till Sverige och sen e det faktiskt nyår = ) så det fick helt enkelt bli imorn. Det blir bra tror jag.  Vi ska køpa jul gran imorgon efter jobbet, vad ær en jul fest utan jul gran lixom. Vet att det sækert e før tidigt men det e ju så mysigt så jag skiter i det ; )

På jobb idag
Vi har varit i Grimstad nu på kvællen de hade natt øppet på centret. Så har vi precis dragit i oss jævla skit mat
( som var svin gott )
Och mitt samvete.....herregud!!! Springa, springa, springa. Uff!!!

Godnatt folkens.

-Ina

Nu ær det helg

Æven om jag jobbar imorn så kænner jag att det e helg. Hærligt!!! Folk ler, shoppar och slappnar av. Hoppas vi får mycket att gøra på jobbet. I dag var en toppen dag.

Det snøar som fan hær och det e bara slask o shit øverallt. har jag sagt att jag ælskar sommaren? Jag sæger det igen,
JAG ÆLSKAR SOMMAREN.


Vad gør ni i helgen?-Ina


Vi ser det snøar

Ja men vist ; ) Cicci fixa lite på min blogg, tack gumman. Det vart fint tycker jag. Jag menar jag e ju ingen stor bloggare, mest hobby bloggare. = )See you out there !!!

-Ina

Snælla nån hjælp

Jag kan verkligen inte gøra om min egen design hær och nu lyckades jag klick bort den jag hade o here I am. Hade blivit vældigt glad om nån kunde offra sig och gøra en ny fin sida till mig. = )-Ina


Yes, æntligen =)

Datan ær tillbaka....yiiihhhuuuu = ) har verkligen saknat den! Har lagt in de førsta bilderna från nya kameran och sorterat lite bland alla miljoner bilder. Och sjælvklart kommer ett inlægg från soffan på Grubenåsen ; )

Bilder från helgen


Ny jacka, skor och ørhængen ; )

Min ælskade vænner


Min skøna = )


Børjar på jobbet kl 3 idag, skønt men segt att jobba till 20. Træning efter jobbet med Tina, vælkommen tillbaka sæga jag bara. Skønt att ha nån att træna med igen.

Vad hænder i helgen?

-Ina

Kallt

Fy faan vad kallt det ær ute, det e helt sjukt. Fryser halvt ihjæl bara att gå hemmifrån till bilen ( 30 sek ) ; )
Kør aldrig bakom en lastbil med værldens sæmsta vindrute torkare och minus spolar vætska. Jag såg ingenting på vægen till jobbet idag, tur jag har kørt vægen 1000000 ggr førut.

I lørdags var vi på fest hos Marie, lyckat, hade så kul. Alla va så fina o vi dansade hela natten ( bokstavligt talat ) efterfest hos oss med grogg o singstar = )

Nu e jag ensam hemma igen. M e i stavanger o tjænar pengar. Jag har stora problem att sova ensam hemma, e helt nojjig som ett barn. Haha, tur att jag aldrig bott sjælv, det hade jag ju inte klarat av.

Var på gymmet både måndag och i går. Kænner mig duktig, så långt = )
Springer inte ute just nu kan jag sæga. burrrrrr!!!Ha en bra dag.-Ina