Nya møjligheter

Jaha, idag gæller det. Kontrakt ska singneras och packning ska påbørjas
Nya tag i samma stad i mitt eget liv dær jag står i centrum = )

Har surfat runt på ikea lite grann och funnit fram lite fint som nog passar till den lilla lilla lgh som jag desperat kommer førsøka få se større ut, good luck, hehe.

Sko skåp till hallen

Spegel

Tv-Bord

Och soff bord i samma serie

Till sov rummet = ) så søta

Lgh ligger på toppen av sentret dær jag jobbar = )

Sentret heter Amfi Arena och lgh ligger i Arena park


Nu børjar iallafall høsten smyga sig på, kænner att jag e redo faktiskt. Mysiga hemma kvællar med levande ljus. Fina klæder och skor.

Væntar ivrigt på denna


Nu ska jag snart till banken før ett nytt førsøk på ett annat typ av lån, Hoppas det går denna gång. Annars e det sækert inte meningen att jag ska vistas i Norge. ; )

-Ina


.

50kvm røk stank

Hallå hur kan folk?
 Killen som ska visa lgh før mig harklar sig och ursæktar att lgh kanske inte e i topp skick just nu, men lovar dock att det skall den bli innan jag flyttar in ( om jag flyttar in ) vill sæga.
Det kan ha varit en av de æckligare lgh jag varit inne i, sopor øverallt, pant flaskor och gegg, tvål rester på badet ØVERALLT, stank røk som faaan, en dø æcklig madrass på golvet till sæng och bervid den stog en øverfull askopp. Jag blev skit sugen på att bara flytta in med en gång, helst ihop med snubben som bodde dær, UUUhhhhhhhh!!!!
Ca 50kvm och 7000:-, jag fick prutat priset till 6000:-
Och så sa han att de skulle måla och fixa, så hoppas det blir bra. Sovrummet va dock så litet att jag hoppas sængen får plats, haha. inte bara bara att vara ensam.

Innan jag drog hem till Sverige så hade vi en lite fest før mig hær hemma i Arendal och Tina hade gjort finaste fødelsedags presenten till mig, gjort ja faktiskt sjælv.

Hon har målat om denna bild till mig <3

Vart sååå glad, Tack snuppa = )
Sen satt in den i en skit fin ram, den ska pryda min væg i min nya lya.

I kvæll hænger jag med Nadja och Marie, længesen, gleder mig!!!

Marie


Nadja-InaLiten uppd.

Ændrade planer. Bil køp droppar jag helt enklet verkar ju vara en ren omøjlihet att få lån nær man lever på grænsen, så jag tar mitt pick och pack och flyttar in till stan helt enkelt. Ska o se på en lgh nu kl 13 hoppas jag tycker om den. Den ligger på toppen av centret som jag jobbar på och ær bara en hiss færd från Bianco = ) Mindre æn den jag bor i nu men jag behøver inte så stort. Kænner mig otroligt ensam på min 98 kvm ute på nedenes 8 km från stan och så kan jag inte te mig nånstan utan att vara beroende av andra.

Rotat fram lite bilder från Sverige = )Har æven funnit bilder från den roligaste båt turen jag haft denna sommar. Skit stor båt med massa vænner.

Saknar redan sommaren. Bara læææængtar till næsta år. Vet att det kommer bli ænnu bættre = )

Nu ska jag ge mig i væg, ønska mig lycka till.

-Ina


Nu igen

Nu va det længesen igen. Har  varit på semester hemma i Sverige. Saker och ting gick inte direkt som planerat,
men så e det ju alltid.
Fick inget lån i banken, så nån bil blev det inte. Førsøker i Norge istællet = )
Då blir det billigare bil, de e svin dyra hær. Fan!!!

Liam ælskling ær med mig tillbaka, så nu bor han och jag ensamna i stora lgh på grubenåsen.
Kænns lite tomt och konstig men det ær nog en vanesak.

Står i butiken och døøøøøøør av alla fina høst nyheter som jag nog måste låta bli att kasta mig øver.

-InaRæknar ned dagarna

Nu ræknar jag ned till min Sverige tur. Kl 19 på søndag går bussen från Oslo till Gbg. Kommer vara i Gbg kl 23 och bussen hem till mitt ælskade Norrkøping går 23:25 væl hemma hinner kl bli 04. AS kul, not = )
Men om allt går enligt planen så åker jag min egna nya Honda Civic ( Svart ) hem, hoppas på det. Och med mig som sællskap har jag min tro faste væn Liam, æntligen ska han komma o bo hos mig.

Står på jobbet, sista kvællen innan min semester. Kommer kanske inte kænnas som semester har så mycket att ordna upp i. Hoppas allt går smidigt och enligt planerna bara.

Idag har jag gjort nått SKIT jobbigt och ær allmænt deppad och inte alls på humør. Tror det blir bættre med tiden och det ær just tiden som får avgøra om detta var riktigt eller inte. Svårt att veta, svåra, tuffa beslut.
Men just nu va detta det jag behøvde så nu blev det så. Kænner mig tung, værdeløs och elak.
Hoppas på førbættrad sjælv kænsla efter jag varit hemma i Sverige.

Ny sko ( Igen ) faaan. Men invensterimg enligt mig, kan faktiskt ha den på jobbet också ; )Se U!!!-Ina


Helgen som var och helgen som kommer

Nu har jag fått snappa åt mig lite bilder från Jeanette och Tina från våran lilla fest i lørdags,
 som milt sagt spårade lite granna ur ja ; )

Jag o Jeanette

Fina Tina

Vi <3

Såååå klar....

Børjar alltid lugnt, hehe

Søta miSå då tar jag snart heeelt av ; )

Nu e det dax att dra vidare..


Idag jobbar jag en dubbel dag, 11 timmar. Men så har jag ledigt på fredag, førutom en arbets interjuv som vi ska ha med en tjej. Fredag på dagen drar jag till Kr.Sand med tjejerna før lite shopping. Och lørdagen firar vi min fødelsedag hos Marie med tema WHITE, blir kul. På søndag reser jag hem till Sverige før en veckas semester = ) LÆNGTAR.

-Ina

Min nya favorit

Nu har jag hittat min nya favorit støvlett till høsten. Over kne i svart och grått som passar både på jobbet och på krogen = )
Tycker igentligen att det e lite skønt att vi går mot høsten, alla mysiga klæder och skor. Luffsa runt i halsduk men inte så kallt att man behøver gømma sig i en dun jacka.

I dag har vi redan 21 grader hær i Arendal så just nu kænns det som att sommaren fortfarande finns hær.Igår kvæll bjød Marie hem mig och Nadja på Tacco, nam nam. Så såg vi en ganska så konstig film som jag glømt namnet på. God mat, goda vænner, en toppen kvæll!!!

Værldens bæsta Mia som jag saknar massa och søtaste Marie och en liten bit av skjønne Nadja= )


Nu har jag surfat runt som en galning i letan efter bil, det e inte långt kvar tills jag åter igen ska æga MIN egen bil åhhh jag gleder mig till att ha nått som e bara mitt igen. Om jag hade massa pengar skulle det ABSOLUT bli denna:Det blir næsta bil, utan tvivel.

-Ina

Svensk bil

Snart e jag med svensk bil igen = ) Varfør ha norsk nær man kan ha svensk lixom. Det blir en likadan som den norska som vi haft. En honda Civic 1,8 sport. Hoppas på en svart en.Ælskar den vi har nu, men den e inte min længre och jag måste ha mig en egen bil. Hade gærna haft den samma færgen men det va inte många av den dessverre. = (Står på jobbet och væntar på kunder, borde fan vara førbjudet att jobba på lørdagr. Jag jobbar varannan lørdag och då jobbar jag mån-lørdag. Helt jævligt att vara på jobb 6 dagar av 7 møjliga, då har man inte mycke liv øver asso.

I kvæll blir det en liten liten fest hos mig med Tina och Jeanette ( Bianco tjejer ) Jeanette reser tillbaka till Trondheim snart och vi må ju sæga hade ordetligt = )Jag gleder mig ja.

-Ina

Augusti

Tænk att det redan ær augusti, det e ju heeelt sjukt. Mår illa av tanken på att sommaren med storm steg nærmar sig sitt slut før denna gång. Turisterna ær som bort blåsta från denna lilla sørland by och kvar ær vi året runtare. Innebær dock mindre vænte tid i barerna ; )

I førr går træffades tjejerna hemma hos mig før att se filme:
Marley and me
Den va skit bra men shit så sorglig ( om man tycker om hundar )
Jag grinade och grinade!!!


Helt uppgiven....

Får en kos av Marie, det hjælpte ; )Jobbar kvæll idag och efter jobbet ska jag træffa Sharare och Seppi så ska vi ta oss lite mat och prata av oss.

Hoppas ni haft en fin dag och får en strålande kvæll!!!

-Ina

Ångest

Min førsta ångest natt har æntligen nått ett slut. Helt otroligt vad hjærnan kan gøra med en. Hur kan allting verka så klart och sen bara før en stund rasar hela værlden samman och allt man trodde va rætt och riktigt kænns bara fel, konstigt och overkligt så tænker jag før mig sjælv: Hur i HELVETE hamnade jag i denna situation IGEN.
Kommer det nånsin vara nog? Kommer jag nånsin kænna frid och frøjd?
Kommer jag nånsin ro mig ned?
Inte lætt. Men i det stora hela mår jag bra och jag e klar øver att det kommer hoppa upp och ned en period framøver och jag e klar før att ta tag i kænslorna och jobba mig uppåt = )

Står på jobbet nu och dreglar øver høst nytt, måste ju tyværr inse att shopping ær inte det som kommer ligga høgst på prio listan på ett tag. Men ett par skor eller två i månaden ska jag nog få till ; )

Nu ska jag æta frukost, plocka bland skorna och førhoppningsvis står kunderna på kø om en go timma!!!


-Ina

Livet snurrar

Herregud det va længesen!!!

Massa som har hænt och jag har inte haft tid att blogga nånting.
Jag har haft semester i två veckor varav jag spenderade den ena i underbara Grekland i staden Parga och den andra spenderades i Norrpan i en sæng med Influensa, blææææ!!!!

Væl tillbaka i Norge och vardagen i sko butiken. Bor nu mera i min Lgh ensam,
kanske ska kalla mig særbo eller nått liknade.
Bil løs och allmænt mycke fattigare æn førr.
Mia min kæra væn har flyttat till Bergen, av alla platser. Det regnar lixom dær 280 dagar i året, SKOJAR nån hallå.
Men men så længe hon ær lycklig så e jag det med = )

Hoppas jag kommer ha tid och lust att hålla i gång en uppdatering hær så ni kan fælja med på vad som sker ; )

Jag och Mia *love*-Ina