Julhelgen

Nu var vi igenom den, skønt. Bara nytt år kvar sen e vi igång igen, med ett nytt år och en ny snar kommande sommar=) yeeeehuuuuuu!!!!!

Lite julfest i hemmetJulafton hos Trond o Hilde


Våran gran =)
307948-105

Den e lite sne av och till men vældigt fin ;) Vi rætar på den men sen faller den igen och så håller vi på dag in och dag ut, jag e nøjd med den iallafall!!!

Ær på Bianco svin trøtt sov bara 4 timmar inatt, uffffffffff...Men Tina kommer och ger mig back up kl:12.

Ses snart!!!

-Ina

God Jul =)

Allihopa, snart ett nytt år och ljusare tider=) Bara længtar.

Jag har jobbat så mycket i det sista att jag inte ens hunnit tænka, jobba INTE i butik innan jul, det e helt galet ska aldrig mer slå in ett paket. =) men det e skønt nær det e o gøra oxo då.

Idag e jag på Binco ska jobba till kl: 13 tror inte det blir så mycket idag faktiskt. Sen ska jag tro det eller i till KYRKAN, haha. Sen i kvæll e vi hos Marius ælsta bror och firar men hela familjen Rasmussen.

Kos dere nå. ;)

-Ina

Okey Cicci ;)

Ska væl gøra dig happy då!!!! =)

Lite uppdatering av mitt hektiska norska arbets liv. Jag jobbar konstant, dyngnet runt kænns det som. Butiks jobb innan jul, haha....vill aldrig i mitt liv mer packa in ett paket. Jo vars det går bra, hellre massa o gøra en ingenting!

Ska snart lægga upp lite bilder från vårt Jul pyntade hem, så fint =). Igår inskaffades nya gardiner och ett par vældigt fina fønster ljusstakar sånna som hænger lixom. Passa jætte bra, då blev jag så nøjd!!!
Mina julklapps fynd børjar ta sig, inte så många kvar, får ju lite extra tid på mig eftersom jag ska fira jul med de mina efter nytt år. Bara att ni førvæntar er fynd från mellandags rean, æven kallat rommejul hær i Norge. =) Finns så många roliga ord som dyker upp hær och dær i det hær språket.

Vænnerna hemma mår ni bra? Længtar ni till jul? Nytt år?

Nehe nu ska jag nog ta o jobba litt, rydde o torke støv.  =)

-Ina

Falsk, falskare och lite mer falsk

e det kul eller? lita på nån, bara gløm det!

E på jobbet o tråkar inte mycket liv på stan idag. Nu vill jag bara att det blir jul, nyår o att jag sen får åka hem till min familj o fira. Kænner inte før norsk jul =/  men det går nog bra!

Happenings att se fram emot:

1. Se resultatet, som ska vara brutalt

2. Min julklapp från Marius

3. Lønen

4. Nyår

5. Besiktninen (eller inte)

6. Ett nytt år, ny drømmar och nya mål. =)

-Ina

Uppdatering.

Tillbaka från en NORRK. helg, den va hyfsat fart fylld men roande lugn och resultatet ett fint ny færgat hår Tack Vicky. =)

Helgen bjød på en fest hemma hos Jimmy och Malin i deras fin fina lya ;)


Ænnu en helg nærmar sig och jag ska jobba mig igenom den....UFFFF!!!
Så det blir inget med att snurra av korken på vin flaskan (ja det vinet jag dricker har snurrkork=) )
Men jag e ut bjuden på middag och bio visning efter det, av min sambo. Ser fram emot en lugn helg tillsammans utan stress o fest, Det blir kos bara du o jag ;)


-Ina