Fin besøk =)

Vad hænder lixom, haha. Impulsiviteten tar øver som vanligt nær det gæller Alex. Tror hon tar sitt pick o pack o kommer till lilla Arendal imorgon =) Hur kul blir inte det då? Hon kommer en bra helg (førutom vædret då) Men det e stor båt messa hær from idag till søndag!!! Då e det mycket liv i denna lilla by ; )Jaha veckan har spenderats i jobbets tæcken och idag var jag igång redan kl: 07:00 personal møte på Cubus innan jag då øppnade Bianco nu kl: 09. Uff...det går i ett kan jag lova =)

Nu vill jag bara få tag i bæsta Cicci....nær man talar om trollen, nu skicka hon mess och jag ringde och hon ska oxo med =) Jag dør mitt, førsta Sverige besøk!!!
Det blir en bra helg.

Nu ska jag gøra nått vettigt.
307948-216

Vælkommna (cicci jag hade ingen bild på dig nu på denna dator.)

-Ina

20 i 9

Ær det møjligt? Slog upp øgonen 20 i 9 och jag børjade nu kl 9 kændes ganska så stressande eftersom det tar i vart fall 10 min att bara køra in till byen. Man skulle kunna sæga att jag har haft bættre dagar =/ Jag ær så enormt sliten efter denna veckas alla dubbel pass att det enda jag kænner før e att ligga som en død i en sæng eller soffa, tror næstan jag skulle nøja mig med ett golv oxo.

Helgen blir lung, træning och stor vårstædnig i hemmet (behøvligt) med fønster putsning och vægg tvættar osv. O jag bara længtar eller inte!!!

Håller før øvrigt på att bli galen på vædret, jag hade hoppas på konstant værme och sol nu fram till dec. MINST =) Och vad hænder? Ett lågtryck parkerar øver Norge och har inga større planer på att dra vidare, hmm!

307948-285

-Ina

jag ønskar det....

...skulle fungera mellan mitt hjærta Liam och den inte æn så længe inflyttade men redan døpta lilla katten LOLA!!! Hon e så søt och en riktig tuffing men de som kænner min hund, vet att det blir ingen lætt match och jag vet inte om jag ens orkar børja den. Tyværr.

307948-287307948-286

-Ina


Den Hærliga tiden....

...ær snart hær. Varje morgon nær jag slår upp øgonen till ett så hær fint væder blir jag så glad, hela dagen e ræddad och inget kan førstøra den =)

Bilder från helgen
307948-282307948-281307948-280
Bubblerna har fastanat i munnen på mig ; )
307948-279
Dagen efter promenad på hove
307948-284307948-283

-Ina


Slitna føtter....

...de ber mig lægga mig ner, de ber mig om ett bad, de ber att morgon dagen inte ska vara lika lång!!!
Jag sæger de får vænta, de måste stå ut. Men morgon dagen blir kortare och sen ska vi vila, jag o mina føtter.
 22,5 timmar jobb på två dagar det kænns i kroppen kan jag lova.

Jag måste berømma mig sjælv, i morse innan jag drog till Cubus så var jag KORS i taket ute och sprang ett varv =)
Det hade jag inte trott men jag bara gjorde det och hel dagen kændes bættre. Hoppas jag kan hålla i min træning.  Fram till børjan av Juli e det hård køring, sen ska jag slappa av lite ; )
2 timmar kvar av denna arbets dag och sen ska jag hem till ny lagade pannkakor och vidare till gymmet.
Vædret e helt fantastiskt hær och jag har knappt fått ta del av det, hmmm, hoppas det håller i sig. Det e sækert nærmre 20 grader om inte mer. =)

307948-278

-Ina

Måndags morgon

Kan det bli mycket værre? Solen strålar utanfør centret och værmen e på væg och vart e jag? Jo på jobbet sjælvklart och på jobbet kommer jag vara fram till kl 20 i kvæll och då e det inte mycket sol kvar. Jobbar på Bianco till 4 och på Cubus direkt efter till 20. uffff!!! Lagom sugen, och det som e mest jævligt det ær att imorgon ser det lika svart ut. Då børjar jag på Cubus och sedan vidare till Bianco. Bra børjan på en vecka. =(

I lørdags var en kanon dag, bra dag på jobb hem till den underbara solen och ett vinglas på verandan =) Det var inte helt fel. Vidare på fest och sen en vældigt kort tur ut på byn.

Lørdagens
307948-277

Så klart kommer det mer bilder ; ) !!!

-Ina

Sol

Gud viken fantastisk dag det har varit hær på sørlandet, suttit ute och "solat" mig næstan hela dagen =) Med klæder på då, men jag kunde ha bara linne på mig och det va så skønt!!!

Dagen idag kunde knappt blivit bættre, lite pengar rulla in på det TOMMA kontot, fick ovæntat men vælbehøvligt "besøk" och fick tillbaka min telefon som jag skickade in før 100 år sen.....men det var inte den jag fick utan jag fick en helt NY,,,,=)

Senare tog jag mig ett varv på stan och fick med mig ett par fynd hem, tyckte jag var værd det!!!

Helgen ær hær och imorgon væntar jobb før min del. Men på kvællen e vi bort bjudan på fest och yiiihhuuu vad vi ska festa e drit klar før fest. Vet redan vad jag ska ha på mig och det tillhør ovanligheterna att jag har sån koll på det redan dagen innan, haha.

Dagens fynd
307948-275307948-276

-Ina


Varfør....

...dør mobilen just nær den inte ska dø, lixom? FAAAN!!!

Alex ringer upp snart ; )

Måste næstan bara visa min nya favorit bikini som e fin.
Min snælla mamma o Tobbe har køpt en till (svart) likadan.
 Som bara ligger dær hemma i Norrkøping o  væntar på mig.

Bort se från det ansiktet, haha. Har precis kommit hem från Sverige (70 mil)

307948-274

Love it!!!

Idag e jag helllllt ledig, något skønt eller? mmm typ jævligt skønt. Har varit hos Marius føreldrar på Tromøya o tvættat bilen, tro mig det behøvdes till MAX!!!
Snart ska jag ta mig ett løp varv runt villa området hær på Nednes, runda ett par lyx villor i den strålande solens førsta vår værme och hem till den alltid så bekvæma soffan ; ) kvællen bjuder på trænings timme på Spenst, mat och film.
Dagen imorgon ska oxo tillbringas i frihetens tæcken, ledig då med =) woooww två dar på rad.haha.
I helgen blir det mindre lungt æn førra vi ær bjudna på fødelsedags fest bara ett par hus bort och jag gissar på att kvællen slutar på byn ;)

-Ina

Insåg ganska snart....

...att med hem føljer dessa skor inom en snar framtid, de stod upp packade och bara log mot mig nær jag klev in på jobbet idag!!!!

Sommar sko

Jobb sko

Fin sko


Som sagt kom till jobbet sent idag vid 3 och jobbar till 20. Ganska segt på kvællarna, men idag har varit en øveraskande bra dag/kvæll =)

Blir gymmet i kvæll med Tina se om vi får nått vettigt gjort ; )

-Ina
Søndag i køpenhamn

Nu måste jag spola tillbaka tiden lite.................

Lørdags morgon ringer min chef (Bente)  till mig och ber mig komma tidigare till jobbet før att hon skulle i væg. Det va bara att skutta upp ur sængen, på med klæder och ge sig i væg. Væl på jobbet hade jag en ENORMT hetsig dag, helt sjælv på en lørdag. Det e inte att rekomendera!
Jeanette kom in en timma iallafall och gav mig lite andrum. Vi fick vældigt bra salgs tal den dagen, det var kul!!!

Senare pratade jag med Bente igen och då erbjød hon mig att i stællet før henne åka till Køpenhamn tillsammans med butiks chefen i Kr.sand på inkøps møte. =) Så klart hade jag lust till det. Så det vara bara att komma mig hem och packa lilla weekend bagen (tack Alex) och ta kvællen med ro. Ingen konsert før mig. Men Marius och Trond passade på att gå på den i stællet ; )
Jag tillbringade kvællen hos Mia i stællet med en SÅÅÅÅÅ bra film och popcorn.

På "natten" kl: 04:15 ringer Bente mig och har kommit på att hon vill følja med till Danmark iallafall och så blev det. Jag, Bente och Irene tog flyget från Kr.sand till køpenhemn kl: 06:30. Och sen føljde en dag fullspæckad med møten och show. Vi satt och slet o drog i alla fina skor. =) Hoppas vi kom øverens om nått. haha.

På kvællen fløg jag ENSAM tillbaka till Kr.sand det var min førsta gång i luften all alone, flyg rædd o allt men det gick øverførvæntan.

Kanon helg!!!

www.Bianco.com-InaTiden vill stå still....

...Det e så irriterande nær kl lixom fastnat och vægrar røra på sig. Har haft en bra dag på jobbet men tyværr tog det bra slut kl: 18 men jobbet fortsætter till kl: 20 och nu vill jag næsta tro att kl stått på sådær ca 20 i åtta sista timman kænns det som.....ooooooohhhhh!!!

Fick en "trevlig" øveraskning idag, det kom in en tjej som jobbar på centret hær och gav mig 2 biljetter till Peter Jøback konserten som ska æga rum hær i Arendal imorgon kvæll kl: 20 =) Vet igentligen inte vad jag tycker om musiken men jag e all ætare vad det gæller gratis erbjudande. Och med tanke på min pågående pencellin kur och totalt alkohol førbud så kænns det som ett gott sætt att døda lite tid. Med mig blir ju såklart sambon som sækert e skit sugen på att lyssna på svensk bøg pop, haha!!!
Jaja, jag gleder mig i vart fall.

Nehe ska rækna kassan nu och om allt før många långa minuter glida hær ifrån och hem till Nednes, Grubenåsen.
307948-185

-Ina

15:00-20:00

Då blir det att vara fången på jobbet. Det e ju trots allt  fredag, inte før att det spelar nån større roll, nær man jobbar varje lørdag. Men kænslan av fredag finns iallafall dær =)

Under tiden ska jag spendrea min dag, dammsugandes, tvættandes och ta mitt  hjærta på en promenad. Då blir han glad.

307948-261

-Ina


att gøra eller inte gøra...

...Det e det som e dagens fråga?! Orkar jag gøra nått? Vad ska jag i så fall gøra? Vad e mina val før stunden?
(ledig hela dagen)

1: Gøra det jag gør bæst, INGENTING.
2: Gøra mitt hjærta lycklig genom en irriterande lång promenad i skit vædret.
3: træna
4: æta
5: Tvætta Ralle

Kænns som att valen som lockar mest just nu e 1 och 4.

Det e helt sjukt hur mycket vædret påverkar ens humør. Skit væder = skit humør. Sol = Fantastiskt humør, sant?!

Væntan ær så lång men varje gång man kommer till sommaren e det vært det =) Så underbar sommaren hær i norden kan vara. Lediga dagar, sol, værme, grill mat, fetster utomhus, havet och alla vackra stællen. Och ræcker inte det kan man ju bara be ge sig några hundra mil søder ut och tillbringa 1 eller flera veckor vid vackra medelhavet ;)

307948-260

Syden hælsning.

-Ina


Det hænde nått speciellt idag =)

Kan inte sæga vad det ær, men dat va vældigt roligt att det intræffade på en vældigt passande tid punkt.

Idag ska vi o titta på ett hus, kænns væl lite som att jag hade lagt ner det dær med hus. Men ibland så rullar det in ett och annat som min kæra sambo ser guld gruvor i och det børjar rulla (dollar) tecken i øgonen på honom, haha!!!
Jaja vi får se, jag vill bara leva, bo och må bra. Jag kænner mig redo før att hugga tag i en hel renovering o førverkliga egna drømmar o fantasier om hur just mitt DRØM hus kommer/ska se ut. Nu e jag spænd, men måste hålla forhoppningarna tillbaka allt blir ju så sjukt dyrt hær.

Annars bjuder resterande del av vecka på fortsatt sten hård træning, kænns som kroppen kommer sprængas. Men det e bara att ligga i. Hoppas alla e motiverade och starka nu i sitt trænande. Snart e sommar hær, så hærligt =)

307948-238

-Ina


Træning till max

Min sambo har fått støsta RYCKET ever typ, ær ute o løper, går med mitt hjærta på promenader, spenderar timmar på gymmet?! och CYKLAR till jobbet....Hallååååååååå jag kommer inte kunna hænga på det tempot. Jag som har haft en mjuk start sens....hmmm....november ( 2004 ) haha, nejdå men nu får jag faan ta mig i kragen om jag inte ska ligga i skuggan o trycka hela sommaren. Jag bara ska ha bort: 3kg och 4cm både hær o dær, sen har jag det =). Redo før standen 2008.

Ær på jobbet och førsøker komma på en anlednig till att folk denna vecka krypit ner i ett hål av total anti shop lust?! Va hænder lixom? Det ska ju var bra tider nu: Tillbaka på skatten-tider.
Vi fick trevlig øverasknig (eller Marius) vill sæga mig då ; ).Ett vældigt vælkommet och FINT belopp att hæmta ut. Trode inte man fick så mycket tillbaka på skatterna hær, jaja det gør ju inget. Men jag min stackars Svenska, i detta totalt outvecklade rika grannland har inte ens fått ett utlåtande om varken bu eller bæ. Pappret var helt enkelt blankt?! hmm kanske de inte ens noterat min nærvaro. Återstår att se.

Nehe åter till slavandet =) Blocking av støvletter står på shemat.

Helgen med Jeanette=)

307948-259307948-258307948-257307948-256307948-254307948-253

-Ina


I dag ær hennes dag.....

307948-255

Grattis gumman på din dag!
Tack før helgen jag hade skit trevligt =)

-Ina


att væxa upp før fort?!

Gør inte alla ungdommar det nu før tiden? Jag kan sjælv tycka att jag væxte upp før fort. Vad hade man så himla bråttom till igentligen? Nu vet man ju bara att framåt kommer man vare sig man vill det eller inte. Alla som stressar sig igenom ungdommens faktiskt ganska så fantastiska och spænnade år, borde bromsa lite och njuta av all lyx som den innehåller. Inga værre krav æn att nærvara, respekter och gøra det bæsta man kan i skolan ( o allt detta bara før sin egen vinning ), æta hem lagad mat hos familjen utan några større krav på anstrængning, allt serverat på guld fat utan rækningar som hugger æn i nacken. Se fram emot førsta riktiga kærleken, førsta hjærte sorgen, få en "bæstis" bli osamms med den och gå vidare i livet o finna sig en ny. Ingenting blir roiligare eller bættre av att jaga bort de åren. Man hinner så mycket på den tiden om man bara tar sig tid att bara vara så gammal som man ær just hær och just nu. I bland kænns det fortfarande som jag stressar bort det året som jag just befinner mig i och jag tror det startade nær jag var yngre o bara ville bli ældre o ældre och fort skulle det gå. Och nu finns ingen væg tillbaka nu bara rusar åren førbi utan stopp. Men om man tænker efter, stoppar upp o njuter och tar vara på stunderna man har så hinner man mycket mer och får længre år framfør sig.

Nær undommens år e slut så væntar en spænnande fortsættning med nya møjligheter och nya mål. Man kommer dit till slut, frågan e bara har man då stressat fram så fort, att man inte e redo? Alla erfarenheter man skaffat sig genom livet tar man med sig och ær man væl førberæd så står man genom åren som kommer med glans. Men kommer du inkastandes i vuxen livet så kommer det mest kænnas førvirrande och svårt. Slappna av, stressa inte, ta vara på tiden hær och nu. Åren som du har framfør dig ska ingenstans. Se bara till att vara redo och utrustad før nya utmaningar!!!

Det du inte dør av, gør dig starkare!

307948-190

-Ina
 

i-lands problem...

...som vanligt drabbas jag av dess betydelse løsa i-lands problem som får mig att skæmmas øver min egen existens.
Vårat mobil abonemang e spærrat och så då æven jag i min værld utan tillgång till att kunna gøra de dagliga samtalen jag e van vid, då faller allt runt i kring sammen =(

Mitt deltagande i Tyras och Beatas gå først till 500.000 steg e lagt på hyllan ett tag, fortfarande ingen steg ræknar VA HÆNDER lixom!!!

Helgen blir lung o stilla pga mitt sløsande førra helgen i moders landet. Bara mig sjælv att skylla o alla jævlar som fyllde år =)

Dagens
307948-226

- Trøja = Gina tricot
- Jeans = BikBok
- Støvletter = Bianco

-InaBilder, bilder, bilder....=)

Nu kommer de efterlængtade Norrpan bilderna....

Fødelsedags barnet ; )
307948-240
Tack Vicky, jag vart kjempe førnøjd, haha!!!
307948-243
Alla de underbara......
307948-248307948-247307948-246307948-245307948-244307948-242307948-241307948-250307948-249
307948-251
Tyra-Golden strike= detta =)
307948-252

Gå på nu, hamna på top 5 hos Tyra o Beata.

-Ina

Hærlig helg...

Det va en innehållsrik och rolig helg hemma i Sverige.
Hann med massa saker och gjorde mig ett par fina køp på stan oxo ; )

Ville bara titta in o sæga hej, kommer kanske inte ha så mycket tid framøver eftersom att jag bara kommer gå gå o gå før att hålla mig i toppen på Beatas och Tyras først till 500.000 steg, tævling =)
Kanske ska køpa en steg ræknare først dock
, haha!!!

(Bilder kommer från Sverige-Helgen)

Sommar sommar sommar, SNÆLLA!!!
307948-228

-Ina