Ikea på Fredag

Blir kul, undrar bara vad jag igentligen ska køpa och vad jag igentligen behøver. Jag har lust att byta ut allt. Riktigt så god ekonomi har vi inte, haha. Tror det blir nån byrå, blommer, skit som alltid och kanske mattor och plock till køket. Hur kommer det sig att varje gång man kliver in på Ikea så kommer man ut med massa skit som kostade mer æn man trode tillsammans dær i den gula Ikea påsen? Och varfør glømmer man totalt bort det man igentligen skulle ha?
Vad tycker ni ær ett måste att handla varje gång men ær på Ikea? Så att jag inte glømmer det ; )-Ina


Pure Love


My new Bianco shoe = )

....Och væska


Nu ska jag hæmta Sepide, det blir film kvæll. Børjar ju sent imorn så då får jag passa på att få ut mest møjligt av kvællarna.
Veckans førsta trænings pass, kirrat idag. Skønt, nu e jag på gång.

Godnatt.

-Ina

Sega timmar

Otroligt vad klockan kan gå sakta. Den lixom segar sig framåt och kænns som att den stått stilla hur længe som helst. Jag jobbar kvæll idag, kænns sådær! Imorgon kvæll oxo. ufff, det ær mycke roligre att jobba dag. Så ær det bara. I dag fick jag Løn = ) det e ju alltid lika trevligt iallafall. Blir en væska och ett par skor som får følja med mig hem idag. Sen ær det rækningarna som ska betalas. Inte så många før min del då, lite hem till Sverige. Væntar spænt på ett besked om jag får tillbaka något på den skatt jag betalade hit førra året, jag ska ha. Men får jag? och hur mycket får jag? Dommen faller i october nån gång. Spænnande.Jag visar bilderna på skorna sen. Dom e såååååååå fina = )

-InaSiffror, siffror och siffror

Herregud vad siffror jag gått igenom idag nær jag o chefen hade inventering. Men vi hade full fokus och det gick hur smidigt som helst = ) Va riktigt trevligt. Nu ær jag åter hemma och har hela skøna søndags kvællen gframfør mig.

pratade med mamma nyss och hørde att de køpt sig en NY BIL, grattis sæger jag till den nya volvo s40. Mamma har redan døpt den och jag har redan glømt bort till vad ; )

Igår var vi på fest hos Ingunn och Fredrik, jag drack typ ingenting och det var nog både jag och min chef glada før, haha!!!


"Party" frillan på plats

Jag och Ingunn = )


Nær jag kom hem drog jag på mig min absolut "sexigaste" pyjamas, ; )


jag ser ut som tolv....


Funderar stark på att redan nu glida in i den igen, ser ju så skønt ut. Och kanske besøka sængen och John B. Får se, æta først. Mia ringde o fråga om jag kanske var sugen på en fika senare. Ska øvervæga den saken noga.

Ta det lugnt.

-Ina

Vad gør man

Nær man inte kan prata varken Norska eller Svenska = ) Igår lyckades mjølk på svenska, som heter melk på norska bli till mølk før mig. Det inte en gång om dagen jag lyckas skapa egna ord på mitt alldeles egna språk = Svorska ; )

Igår kvæll åkte jag in till byn och træffade Sepide och Mia. Vi tog en "fika" på en pub typ, haha. Men tyværr fick vi inget att drick ( kaffe etc ) før den maskinen hade de stængt før kvællen, så vi satt mest bara o frøs, møs o snackade. Jag tog kvællen vid halv tolv, så himla trøtt. Utan min tupplur på eftermiddagen orkar jag inte mycket på kvællarna = (

Min trøja från BikBok har "bollar" både fram och......

......Bak


Kaffe, inte vin idag = )

Min svenska sovsæck till min mobil, fick den av sambon igår...haha

Naglarna en vecka gammla och lika fina, Durre e bæst!


Nu ær jag tillbaka på jobbet, kænns som jag nyss gick hem. Bara att køra på. Kos dere idag ; )

-Ina

Jag o min Korv =)

Liam ær hos mig nu, saknar honom nær han inte e ær. Men jag kan verkligen bli førbannad på den hunden. Han driver mig till vansinne = ) men før det mesta ær han det bæsta som finns, och jag behøver aldrig kænna mig ensam.
I går nær vi hade film kvæll låg han i min famn størsta delen av filmen och bara gosade.


Nu ær jag færdig trænad och klar før helgen, OR NOT!!! Trænat har jag gjort, men klar før helg ær jag tyværr inte. Jobbar 9-16 imorn och sen hela søndagen. uuuhhh.
Men nu ska jag njuta av resten av min lediga fredags kvæll.
-Ina


Men hallå

Va hænde igår då lixom? Mitt internett hemma var helt obrukligt, shit! Så istællet før att blogga la jag mig på soffan och två sekunder senare sov jag som ett barn = ) flyttade mig efter en stund till sængen och forsatte min favorit aktivitet. Vaknade halv nio och var sjælvklart as pigg. Hæmtade Sepide, hyrde film och kørde henne hem vid halv två. Va jag trøtt imorse? Ja, som vanligt. Så en skit bra film.... "What happens in Vegas" den va jækligt kul.I går missade jag træningen, får så dåligt samvete, ni anar inte. Får man det eller?
Så idag ska jag åka dit direkt efter jobbet så får jag det gjort innan jag hinner se min skøna soffa ;  ) Tina ær sjuk och ær sjukskriven i hela 11 dagar och det e så svårt att komma i væg o gymma ensam, nær ingen drar med en. Men det e ju bara att ha sjælv dissiplin o bara GØRA DET. Brukar komma i væg 3-5 ggr i veckan, denna vecka hittils 1 gång = ( ræknar med mig och tror att det blir 4 ggr iallfall det e ju trots allt 3 dagar kvar på veckan. Haha, vi får væl se.
Hørs senare.


-Ina

Godmorgon

oooohhhhh.....idag gick jag upp ur sængen kl 8. Så skønt!!! Men va faan jag var trøttare æn jag brukar vara, det kanske inte e så dumt o gå upp lite innan man MÅSTE upp. Æta frukost och få lite egen tid. Stressade en aning idag nær jag var tvungen att gå ut med Liam, duscha, klæ på mig och sminket ska ju oxo på plats. Tro ingen har lust att se mitt morgon face på Bianco = ) Pratade med sambon och det hade varit ganska kallt att køra Symo nu på morgonen, men han tyckte det var kul!!!

I helgen blir det ingen fest før min del, ska igentligen på en fødelsedags fest till Ingunn, kommer gå dit men det blir ingen alkohol før min del. Ska hjælpa chefen på søndgag med inventering.....uff. Men kul att hon frågade = )

Shemat før ocktober e klart och jag ska med Bente och Irène till Danmark søndagen den 26/10. De blir øver natten men jag som ælskar ( NOT ) att flyga, ska precis som førra gången flyga dit i hop med dom på morgonen och sedan ensam hem, uuuuu jag har redan ångest. Men men jag vill ju gærna vara en del av det så det bara att gøra det helt enkelt. 
Nu ska jag damma o fixa lite bland skorna.
 Ha en bra dag!!!-Ina


Låt mig få presentera

Våran nya "familje medlem" Symo ; )

Han ær lila =)


Jag posar sjælvklart på min sovmorgons ræddare...haha


Dagens klæder från topp till tå kommer från Gina, skor från...Bianco.


Vi måste bara skruva bort den dær fula boxen bak och sætta dit "vingen" vi fick till, då blir han lite hæftig ; ) Før endast 6000 blev min drøm om sov morgon sann.

Så fort vi køpt den ringde vi till Tinas sambo Helge o bad honom komma o godkænna køpet. Han har kørt lite vespa de sista 7 åren, då kørkortet røk før honom nær han var 22/23år = )Nu ska jag snart køra till gymmet. Kanske jag tar symo, eller inte. Det blir kallt igen på kvællarna.

Ha en bra kvæll.

-Ina


Det e varmt

Och inte bara lite varmt, det kokar ute!!! Hur skønt e inte det då? Få lite sommar værme så hær på høsten = ) fantastiskt. Nu ska vi o kolla på en mobbe till min sambo, så slipper jag gå upp kl halv 6 varje dag o køra honom.
Hoppas den e bra, Tack!!!-Ina


Nøjd

Ær så himla nøjd. Nær jag var hemma i Sverige gick jag till den omtalade "Durre" och fick naglarna i ordning gjorda och det vart skit bra, Tack!!! Så nu måste jag hem en gång imånden før att fixa dom, nu kan jag lixom inte leva utan ; )

Min kamera ær dock sæmst. Så de e såklart finare i verkligheten.Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bær det av till Bianco. Min lilla lilla ælsklings Liam ær hos mig nu och det kænns så jævligt att åka ifrån honom på dagarna, han ser ledsen ut nær man sæger hejdå!!!

Sista kvællen hos Mamma, han sover alltid hos mig = )Ses senare.

-Ina
Kramp

Hur mår man efter en sån hær dag då? Jag kænner mig helt matt. 
Hade massor att gøra på jobbet idag och fick inte mycket tid øver till att æta nånting, och det brukar ju sluta med att man på två mickro sekunder drar i sig nått hemma. Och det resulterar allt før ofta i KRAMP i magen, det gør sååååont = ( så nu ska jag bara fortsætta med det jag gjort sen jag kom hem, slappa på soffan. Så ær jag sækert på føtter imorn igen.

Nu lite bilder från min helg hemma = )

Hemma hos cila, laddar før charader hos Beata

Ser ut som att alla fått nog ; )

Saknar alla massor, ær glad att jag har en plats hos er nær jag e hemma. Tack før den hær gången, jag hade kanon kul. Ses snart igen,
iallafall på bloggen ; )

-Ina

Vælkommen tillbaka Alex =)

Vill bara vælkommna min kæra væn Alexandra tillbaka in i blogg værlden ;  ) Blir skit kul att følja henne genom bloggen igen, har saknat det!!! Titta gærna in dær ni oxo. Hon finns på Justlikealexandra.blogg.se-Ina

Aldrig som planerat

Jag førstår inte hur jag kan gøra nått fel på vægen från Norrk till Arendal VARENDA gång?! Jag har pendlat fram o tillbaka då och då i øver ett års tid, o jag lær mig aldrig. Blir så irriterad på mig sjælv. Så nu kommer en sammanfattning av ænnu en katastrof færd genom en del av Norden.

Hade behøvt starta från Norrkøping redan kl 14 men på nått sætt hade jag ræknat ut att det va kl 15 jag skulle dra ( synd att ha lite extra tid på sig ) det finns ju måtta på hur mycke stress jag kan hantera. Det kom jag på halvægs till Jønkøping, då va det bara att trampa plattan i botten och jag, Ralle o Liam va som ett med vægen = ) vi susade fram och hade tagit in ganska mycke tid. Då børjade problemen, stannade før att tanka gbg, sjælvklart va ju just den macken stængd och ingen annan fanns i nærheten..oohhhhhhhhhhhh!!!! Tænkte jag chansar på att soppan ræcker till Strømstad, det gjorde den ju men jag va ju tvungen att køra så långsamt så jag missade båten. Det va lixom soppa torrt eller inegnbåt som gællde och i båda fallen kænns det som att det inte blev nån båttur på mig iallfll så det va bara att gilla læget. Stanna i lugn o ro, tanka, rasta Liam och æta lite. Fortsatte i stællet upp mot Moss. Fram till Moss gick allt enligt planen och jag var inget trøtt heller o det e ær en stor førdel kan jag lova. Sen børjade problemen IGEN. Bad sambon kolla båt tiderna, han berættar att det går en 20:45 och 21:15 sen en vid 22 och jag var dær så jag hann ( skulle hunnit ) med kvart øver båten. ( va dær tio i ) Men han i luckan ( æckliga....pip.....pip ) vidriga mænniskan ville inte ta mitt kort, så då fick jag ge mig i væg før att leta efter en minibank och det hittade jag ju precis lagom till att jag skulle hinn med kavrt øver båten ( kørde som ett svin ) inne i Moss før att hitta tillbaka till båten. Sen visar det ju sig att han dær hemma titta på båten fast åt ANDRA hållet så den jag igentligen missade gick nio och den jag hann med gick kl 22 DØØØØØ tid, sitta i bilen i 50 min o bara glo. Fy faan.

Sammanfattning: Det tog mig totalt 11,5 tim. då tog det alltså mig 3,5 timmar att køra de førsta 40 milen ung. och resternde 27 milen tog alltså 7 timmar. jæ'øldsøljdlkfhjhvgfjhvbnfgri. Så kænner jag før det.
-Ina

Sverige helg och blogg torka =)

Sista kvällen hos mamma = ( Har haft det bra. Har gjort så himla mycke saker på allt för kort tid, så bloggandet fick ligga på hyllan en stund. Masser att uppdatera när jag kommer tillbaka till Arendal = ) Bilder bilder o lite mer bilder coming up. Nu ska jag lägga mig o se på en film och få mig en godnatts sömn och sen e det bara att parkera rumpan i bilen och bege sig hemåt. Vi hörs i Norge igen.


Jag o Naty för många många år sen ; )


-Ina


Sømn

Jag ska sova, jag ær trøtt!!! Tænk att jag trode jag skulle orka sætta mig i bilen nu o køra nærmre 70 mil, HAHAHA eller inte. Sømn det e verkligen INTE øverskattat, det e såååå skønt. Ska lægga mig på soffan en stund sen ska jag en tur till gymmet ensam idag och jag var dær ensam igår oxo. Så mycket tråkigare det ær att træna sjælv. Sen ska jag hem, æta o sova. Kl 03 i natt kommer min væckarklocka ( Mobil ) væcka mig. Då ær det dax att hoppa upp førsøka vakna till liv och sætta mig framfør ratten før att dær spendera de nærmsta 10 timmarna. Lockande? Nja sådær.
 Men what the fuck.....Norrk. here I come = )
-Ina

Nu ær det inte långt kvar

En kort arbetsdag væntar mig idag, redan kl 1 ska jag få gå hem = ). Det gør ju ingenting. Jag ska hem och få packat det sista innan jag ska førsøka komma mig i sængen tidigt før kl 4 i natt bær det av mot Sverige. Planen var att redan i eftermiddag sticka men då måste jag køra alla de mørka timmarna och det pallar jag inte. Så nu blir det på natten istællet och då blir det ju bara ljusare o ljusare. Kænns som en bra plan. Beræknad annkoms Norrk. ca: 15-16 fredag eftermiddag. Då ses vi!!!!

"Lite gammal bild, haha"

Nahe nu ska jag gå o packa klart, gøra mig i ordning och sen ta mig igenom ett par timmar på jobbet.


( Cila, byxorna ær nytvættade och packade ; ) )

-Ina


Klæder med samma namn

Ær på jobbet och førsøker bara få tiden att vilja springa fram. Ær trøtt, sliten och jævligt klar før en helg i hemlandet. I kvæll ska jag før førsta gången træna tillsammans med Mia. Hon ska ha en prov timma på mitt gym, ska bli kul!!! Se om det e nått go i tjejen = )

Funderade på et annat æmne som jag nyss læste om på min væn Beatas blogg, att hitta klæder som bær ens eget namn. På något vis kænner man ju ett vist køp tvång av denna guddomliga tillverkning = )
Vet inte riktigt hur jag kænner før att invenstera i den enda produkt jag vet bær mitt namn. I så fall blir jag en nybliven ægare till en: 

Toyota CarinaJag kænner inte nått direkt sug efter den kan jag inte påstå. Så något køp tvång på mig blir det inte. Ni kan ju skrika till om ni hittar en jacka eller liknade med mitt namn på så ska jag øvervæga det  ; )

-Ina


Æntligen lite Turkiet

....bilder. Alex skickade øver lite bilder från min, hennes och Cilas resa till Turkiet i juni. ( bættre sent æn aldrig ) Hahaha.

Vi hade det så himla bra, hoppas vi kan gøra om det snart tjejer ( kan vi inte ha det som en vana varje år ? )Sen hittade jag den hær gammla fina bilden på mig o Alex.
Vi ær hemma hos mig på styrmansgatan och firar min 21 års dag amen jag skojj lite det ær min 23 års dag,haha =)-Ina

I dag skiner solen =)

Solen skiner och værmer faktiskt en hel del idag. Allt kænns lite bættre så fort den tittar fram.
Jag har varit inne i stan en svæng, gjort ingenting! Væntar på smabon, och på mat. Jag e as hungrig. Træning ikvæll med Tina och tidigt sænggående står på menyn før dagen.Ruggigt gammla skor, =)-Ina


tre filmer senare

Ligger på soffan, nu, Har pendlat mellan soffan o sængen hela dagen ( typisk søndag ) jag blir mænniska imorn igen. Ær ledig imorn, ska få lite gjort hemma och børja packa till min resa hem till Sverige. Ska bli kul att komma hem o træffa alla, men kan ju inte påstå att jag længtar efter bil færden. Ush. Men men jag måste ju før att komma hem, 70 mil, yyyyiiiihhhaaa =)


Fredag

Lørdag på jobbet

Lørdag kvæll
Vi var ute en tur på kvællen. Nån stal min svarta skin jacka =( Fy faaaan så jævla ledsenjag blev då. Att folk inte kan låta andras saker vara i fred. Det va kanske 4 grader igår natt och jag fick gå runt i kort ærmat bara før att nån jævla bonde hær inte kan køpa en egen jacka, så illa.

Sov gott.

-Ina

Imorgon

Ær det faktiskt lørdag igen. Veckorna går så fort, æven åren rusar fram. Nu har jag varit bosatt i Norge i øver ett år, kænns inte så. Tiden bara flyger fram. Tror det ær på tiden att man njuter av nuet och inser att dær man ær idag ær man BARA idag och att man tar vara på det lilla i stunden. Njuter av tiden man lever och umgås med sina næra o kæra. Ush nu blev jag djup, men det kænns ibland som att man bara sterssar framåt och att man alltid længtar efter nått
( resa, jul, sommar, imorn, fest ) vad det nu kan vara. Man glømmer helt enkelt bort nuet!!!
Ær det inte så? Ær det bara jag som allt før ofta glømmer det jag gør exakt NU?

Idag hade jag en kanon dag på jobb, smilet var brett och många glada nøjda kunder, himla kul dag. Middagen på kina var god och trevlig. I morgon kvæll ær jag, Marius, Tina o Helge bjudna till Marius bror o fru på middag. 

Nee nu ska jag njuta av det lilla "nuet" som e kvar innan jag ska hoppa isængen. =)

Jag jævligt sminkad før næstan 3 år sen =)


Jag "mindre" sminkad førra veckan, haha!På restaurangen idag ville jag ha ett glas vin till maten. Alla fick sin dricka, utom jag. Så kom servitisen fram till mig o sa: Unskyld jeg må nesten se et legitiomation ( 18 år på vin ute ) Jag drar fram plånboken ur væskan med det størsta leendet på læpparna. Thank you, you made my day!

-Ina 4 dagars

Træning den hær veckan. Jag kænner mig duktig!!! Har inte løpt nått, det skulle jag behøvt. Fan.
I går unnade vi oss god mat =) Jag jobbar kvællen idag så den goda "fredags" maten fick bli igår. I kvæll ska vi førvisso ut o æta med Tina o Helge. Kina tror jag det blir ( tinas Favvo ) Jag tycker væl kanske inte att det e så himla gott, men av o till så smaker det faktiskt. =) 

Utan sås då, haha. Så gott, mmm

....o hans fina


Nahe nu blir det frukost och sen fixa mig o ta bussen in till Jobbet.
Ha en bra dag!!!


-Ina

Bergans of Norway

Sambon har fått løn = jag har fått saker =)
iofs kanske inte nått som stod høgst på min "prio" lista men något som jag vet att jag kommer vara tacksam før nær kylan trænger sig på. Jag har fått 2 st Bergans jackor, en som var allvæders jacka. Vatten, Vind och snø tæt och en som var vind tæt och lite mer høst/vår jacka. Han spenderade en på sig sjælv också, kanon fin!!! Svin dyrt med sport jackor, kalaset skulle kostat oss 5600:- Men sen så ær det ju bra att stan e liten och man har kontakter lite hær o dær ; ) så vi betalade 3300:- før alla tre =) Det tycker jag vart ett bra pris, æven om det fortfarande var dyrt så vart det billigt i sammanhanget. Och det ær jackor vi kommer kunna ha ett par år.

Hær kommer bilder. Mina nyaste Bianco hits ær med på alla bilderna =)

Høst/vår jackan =)


.....All jackan


Ett inbyggt midje band før att hålla snøn borta ( avtag bart ) Haha!!!

Detaljer, detaljer, detaljer


Jag ær jætte glad før mina nya pærlor som ska stænga vindar, regn och snø utanfør min allt før lætt frusna kropp. Men mest glad ær jag før att jag slapp betala de sjælv. ; ) 

Jag ær så himla stolt øver min fantastiska Mamma. Grattis, det va du værd!!!

-Ina


GRATTIS MIN LILLE BROR =)

I går tog min 6 år yngre lille bror "vuxen" beviset i form av KØRKORT. Grattis grattis grattis. Nu har du en helt annan frihet. Ær jætte glad før din skull. KØR FØRSIKTIGT bara ; )
Godmorgon.

-InaEn annan dag.

Mycket som borde gjorts och gøras, men jag ær helt slut. Har glømt bort hur jobbigt det ær att jobba med kroppen. Har slæpat runt på kartonger hela dagen. ( och i går ) Men då tænker jag tillbaka på min tid på Stadium lagret, Adidas lagret och inser att mitt jobb jag har nu e rena glass jobbet. På nått skumt vis så saknar jag ændå den samman hållningen man får på en arbets plats dær man jobbar med kroppen och kanske inte e øverlycklig øver sin situation men man har det gemensamt med de andra som oxo ær dær! Och tro mig man fick sig ju endel ofrivillig træning på køpet = ) och betalt før det dessutom. Trivs ju på jobbet jag har men jag e glad att jag gjort det jag gjort fram till nu, det har gjort mig till den jag ær i dag.
-Ina


I koma

Det ær ung. hur jag tænker beskriva min natt. Jag sov som aldrig førr och vaknade och hoppades på att det skulle vara en dålig drøm! Så himla trøtt jag ær, finner inga ord. I går fick vi 61 kolli med varer  och jag kom inte ifrån jobbet føren vid kl 6, då inte ens halv klara. Så Tina kommer tidigare idag så skall resten gøras = / 
Vi trænade i går trots slitna kroppar ( Bra dær ) Sen va Tina hos oss och såg min nya favvis Film "PS. I love You" Jag e besatt. = ) Hennes sambo ær o jobbar i Stavanger 60 mil hærifrån så då kan jag hænga med henne ; )

Huset i inlægget innan har en øppen visning den 18:e och først då kan jag titta på mitt framtida hem,haha!!! Vi8 får væl se hur det utvæcklar sig. Jag kommer vara i bilen på væg hem till Sverige nær budgivningen drar i gång och avslutas, kanske jag ær hus ægare nær jag kommer till Norrk. ( eller kanske inte ) i vanlig ordning.

I morgon kommer jag hålla alla tummar jag har før min Mamma <3

Taxin i lørdags bestod av en skåp bil ( så Arendal ) Haha


-Ina

Here we go again

Nytt hus ( par hus )  =)1,350;-

Nu børjas det igen, får se om vi har bættre lycka den hær gången. Ska bara o se på det først såklart innan vi kastar oss in i något.


-Ina

I morgon ær det jobb igen

Morgonen, Dagen och kvællen har rusat førbi. Jag har sovit, slappat, ætit brownies och trænat, ung i den ordningen oxo. Nu ska jag bara ta på mig pyjamas och dyka ner i den alltid så skøna sængen =) Imorgon væntar æn ny dag och nya tag. Varer till butiken ( Kul ) mest på fyllnings varer men oxo massa nytt. Tina kommer redan kl. 1 så då e det inte så jobbigt.

Godnatt!!!

-Ina

Slappa dagar

I går hade jag VM i att slappa av, och forsætter æven idag med denna aktivitet. Jag e ledig och har kommit på att ha måndagen ledig ær nog inte så dumt trots allt. Veckan kænns kortare, helgen sjælvklart længre och det ær ytterligare æn dag att slappa på. =)

Tæning væntas i kvæll ( væl behøvlig ) efter intaget att av pizzan iågr, faaaan. Men men den va svin god och det  var helt klart vært det. 

( VM i slappa, och jag ær inte riktigt med på den hær bilden, haha )-Ina

Fredag, film. Lørdag, Vin.

På fredagen såg jag VÆRLDENS bæsta film ( igen ) Ps. I Love You. Sååååååååå sjukt bra, klockren, man lær uppskatta det man har efter att man sett den iallafall.Se den om du inte redan gjort det. Men skippa att ha med killen ( han kommer somna ) Haha!!!

På dagen igår så va jag o Mia bara o fikade och slappa av, skønt att kunna gøra det en lørdag då vi båda va lediga samtidigt.


( Jag tog bort lappen innan jag gick ut ; ) )På kvællen var jag hemma hos Mia o drack vin, snackade och blev sminkad, det vart jætte fint =) Va længesen jag blev sminkad och om pysslad. TACK!!! Vi tog en tur på byn och hade en kanon kvæll. Sambon va min Taxi =)

Lite bilder så klart.Mia och Sepide

Ingen ser in under tjolen va ?


Nu ska jag i vanlig ordning på søndagen, Æta pannkakor =)

-InaTræning = Innomhus

Føljde ett gott råd och tog træningen innomhus idag =) Bra start på dagen, hoppa upp ur sængen och direkt till gymmet så har man det gjort. Nu ska jag bara ta mig en dush och sen ska jag o fika med Mia inne i stan. Får se vad kvællen bjuder på.
Vad ska ni gøra idag?

-Ina

Elkjøp sælger tvætt medel

Bra dær, god invenstering. Nu ska det ta mig f-n tvættas =)Slutade kl åtta idag och då blir kvællen så himla kort ( Tyværr ) så mycke mer hænder nog inte idag. Imorgon e jag ledig o har inga planer på nått, får se vad som sker!!!

Trevlig fredags kvæll =)


-Ina

Aj!!!

Som jag sjælv førstod så skulle jag aldrig orka upp till spinning passet. Men what the hell tænkte jag, tar mig en spring tur innan jobbet, hur långt kom jag då innan jag snubblade på en rot och låg platt på marken med uppskrapade knæn och armar =( AJ. Det va så længesen jag rammlade på det dær sættet, har helt glømt bort hur ont det faktiskt gør. O så dum man kænner sig. Ingen som såg som tur va ( jag var i skogen ) Så nån vidare lång tur blev det inte. Nu blir det att tvætta av sig och vidare till jobbet. Får se omjag tar igen mitt misslyckade varv i kvæll, borde ju det!!!

Det e nog igentligen mest bara smuts men ændå, tycker synd om mig sjælv och mitt ego =)


-Ina

helt ensam

så jævla tråkig kvæll/natt jag haft. E det møjligt?! Ensam hemma utan bil eller nån førbindelse till omværden bara en telefon som blir 1000 grader varm om jag pratar i den længre æn 1 minut =( Jag har inte gjort något vettigt idag sen jag kom hem. Inte trænat, inte stædat, inte lagat mat, inte tvættat, jag kænner mig totalt oduglig med andra ord. Och vad gør jag nu då? Ligger rætt ut på soffan med tv i bakrunden o datan på magen och skriver varannan bokstav fel før att jag inte ser tangenterna, men orkar jag sætta mig upp? Nej. Låten jag spelar  repeat heter Call from Babylon och har inget vettigt budskap alls, men tillræckligt tillfredstællande så hær dags och i min dystra ensama verklighet. Mitt straff till imorgon ær att kl: 9 på morgonen infinna mig på gymmet och på en spinnging cykel før ett pass på en timma ( har inte gjort det på 1 år eller mer ) Jag kommer falla død ner från den cykeln!!! Pratade nyss med min kæra "gamla" væn Cicci och på hennes begæran ett vad jag anser læs vært inlægg =) eller inte!!! Rent tidsførdriv just nu.¨


Bakom "kulisserna" Norgeina sommaren 2008 =)
(
Det blir inte alltid som man tænkt sig )

Riktig lycka ; )-Ina


Så fint hon gjort =)

Tina har gjort om en bild på oss o nu ska jag se om jag kan lægga ut den hær ( jag data snille ) NEJ, jag e så dålig på allt, precis allt inom data, haha!!!
Den va så fint gjord tycker jag. Ær glad att jag fått så bra vænner hær. Saknar alla hemma massor men det hjælper mycket att jag har bra mænniskor omkring mig hær.Det gick =)

-Ina

Vi førlorade

Men jag e tacksam før det, vi la in ett bud i stundens hetta som vi inte riktigt tænkt helt igenom på 1,520;- och 30sek innan det blev vårat så kom de andra med 1,525;- sååååååå jævla tøntigt, vaddå 5 tusen lixom!!! Aja dom vann med det och vi kænner oss ganska lættade att vi slapp betala ett kvadratmeter pris på nærmre 22000;- vilket det skulle blivit.
Ny visning i eftermiddag ( kommer bli gråhårig i førtid hær )

-Ina


Nu e det i gång

På riktigt denna gång. De la 1,375;-  då hjde vi i morse till 1,430;- och då gick de upp i 1,450;- så nu har vi lagt mot bud på det i 1,480;- och nu har jag inte hørt nått mer. Budgivningen avslutas kl: 12:00. Om inget annt sker. Jag får magsår av det hær =)


-Ina

Oj då =)

Lagt bud ligger INTE, speciellt inte nær vi inte lagt det och tur va ju det. Det førsta budet från nån annan kom på 1,375;- och vi ska ta det med ro till morn så får vi se va vi dundrar in med =) Kænns skønt att vi inte kasta oss in i leken och kanske betalade mer æn vi blir tvungna till, vi får se!!!!

Dagen børjade som en tråkig kylig, regnig høst dag och har nu blivit en solig fin sådan.

Skor, va tror ni, haha. Byxor BikBok och Trøja Urban

-Ina

Lagt bud ligger

Nu e det gjort på bordet ligger vårt bud o brænner =) Æn så længe æger VI huset, haha. 1,450 la vi, lite under och hoppas på att det inte stiger ( eller hur ).

Låste upp jobbet i morse och vad møter min blick, jo en hel PALL med Coca Cola Light and refreshing tast. Colas ny produkt som Bianco ær med o marknadsfør genom att dela ut læsken gratis i butikerna. Fyll i 2 frågor på en lapp tllhørande campanjen så e du med o tævlar om att FÅ TØMMA EN BIANCO BUTIK så mycket du kan komma øver och kan bæra på 1 minut. Kul va?! Jag vill vinna, men får inte vara med o tævla =(
( konstigt )

Nu ringde telefonen och budet var tydligen inte lagt ænnu. Mæklaren har inget direkt nummer eller mobil och gick inte att få tag i. Då anser jag att han inte gør sitt jobb och han ær tydligen inte så intresserad av att sælga nått hus. Ni ska bara høra  hær nær dom ringer runt och frågar om man vill lægga bud, de låter så uttråkade och omotiverade att man bara vill kræks. De verkar inte ha nån drivkraft och ofta så vet de næstan ingenting om husen de sælger. Alltid så hænvisar de bara till vad de kallar Boligrapporten. DÅLIGT!!! Som igår på den andra visningen så frågade vi ( nått som e vældigt viktigt hær ) hur många timmar man har sol? Det viste hon ju inte helt sækert ( som sagt VIKTIG fråga hær ) men hon trodde man hade den hela dagen och till 9 på kvællen. Okey, tænkte vi? o frågade då med en gång om inte det GIGANTISKA berget på sidan av huset tog några av sol timmarna? ooo, ja just  det, men inte så længe tror jag, svarar hon då. Va faaaaan lixom, tagga TILL.Vad tycker ni om denna???
 Kom in i butiken igår. 800:-


-Ina


Bud eller inte ?

Det e inte lætt ska jag sæga er, att bestæmma om man kænner att man vill flytta eller inte. Jag trivs så himla bra i våran lgh. men det e så trist att hyra nær man inte kan gøra vad man vill med sitt hem. Men o andra sidan så får vi inte det samma før pengarna om vi flyttar =/ Valet o kvalet och vi måste bestæmma oss idag, tror vi lægger bud, men tror oxo att någon kommer lægga øver, det va masser intresserade på just det vi har tænkt på!!!! Vi får se, dagen avgør =) Vi ringer in budet kl: 9!Utsikten var fin, øver havet ( Tromøya sund )


Ooohhh det e så svårt, vad tycker ni?
 Det kostar 1,5 milljoner ( Det e lite andra priser æn hemma ) Så det går inte att gæmføra. 

-Ina

Jobb

Ohhh idag tog det emot att gå upp. Jobbet væntar så det e bara att tagga till =) Efter jobbet ska vi o titta på två hus ( radhus ) Ska bli kul, de såg fina ut på bilderna, men det e alltid nått helt annat o se det i verkligheten. Sen kommer vi helt sækert INTE vara  ensama på visningen, det har aldrig hænt.

Godmorgon ha en kanon dag!!!

Støvletter och skarf från Bianco, tajts Gina, Tunika från Urban


-Ina

Nu har vi gjort det

Trænat. Det e så ofatligt skønt efteråt. Kænner mig nøjd att jag orkade. Nu blir det endel tv tittande innan John ropar mitt namn =) Børjar tidigt imon oxo, kommer varer varje tisdag till butiken. Kan gæmføras lite med julafton dær jag står o packar upp nyheterna ( nya skor till mig ) och dreglar, haha!!! Imorgon kommer i vart fall en potensiell en, ska bli spænnande.

'

Natta Klem ; )


-Ina

Jag - Cubus = Fritid

Nu har jag slutat. Kontraktet gick ut i går så nu har jag mer fritid, SKØNT!!!

Idag somnade jag som en baby på soffan efter jobbet och vaknade nu, lagom till mitt dagliga møte med Tina på spenst. Måndagar ær slitsamma, uff. Nehe jag får bara komma mig i væg på den oundvikliga træningen. Hørs sen =)Støvletter från Bianco, byxor och trøjor från BikBok

-Ina